ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e svi izvolite na tortu.ima za sve.danas proslavljamo.ja cu rostilj a tortu prekosutra.a u ponedeljak javljam razultate,izgurah mesec a jos dva me cekaju.bravo za sizzlym!znate kako kazu:vise je ljudi pomrlo od jela,nego od gladi!"

naravno da može. i to na ulju:p
ja sam jela 200 g žužua
pa sam ga bockala u senf.
a može i kečap
ili hleb sa margarinom, 2 parčeta.
ili tost
ili...kupim onu podlogu za pizzu pa je namackam paradajz sosom
(ono dinstam luk,pa paradajz i začini)

E ljudi ja zavrsavam treci krug,i moram reci da sam zadovoljna stomak mi je bas splasnuo..ali imam jednu dilemu,jel strasno ako ne doruckujem ono voce..juce i prekjuce sam preskocila..jel to strasno?

Dijete Bljak!
Izgubis vodu i misice,ostane ti salce!
Ali vaga pokazuje manje............
Ogledalo je jedino merilo.
Bazite se malo na vezve-to zateze i oblikuje telo,a i moze da se smrsa kome to treba!
Kakve bre dijete,krug10000

Anaksimanda:
E ljudi ja zavrsavam treci krug,i moram reci da sam zadovoljna stomak mi je bas splasnuo..ali imam jednu dilemu,jel strasno ako ne doruckujem ono voce..juce i prekjuce sam preskocila..jel to strasno?
pa nemam pojma...koliko sam ja shwatila woce je bitno...al samo guraj dalje...u swakom sluchaju bolje ishta nego nishta ;)

to su sve mrachne stvari o kojima ne znamo dovoljno... cini mi se... i onda ovo bunarenje na svoju ruku nishta ne donosi???? mislim dijete... to kao kad chupash korov sa vrha a koren je ostao

Ma znam da je voce bitno ali ne stignem..inace sam bila uvek protivnik dijeta ali znam masu ljudi koji su drzali ovu dijetu i svi su prezadovoljni i nikad im se nisu vratili kilogrami..tako da ja podrzavam ovo 100%..pozdrav svima

maja79:
Izmerila sam se pre 2 minuta.a kazu da uvece mozes da imas od 1 do 3 kg vise,zavisi koliko si jeo u toku dana.tako da ima ujutru gola da se ponovo premerim
Nemoj da se meris uvece, ja sam se sto puta ubedacila, pa iz cistog revotla se prejedala ko zivotinja. Sada se merim ujutru, dobro ne skidam bas i nakit, ali od kada imam digitalnu vagu rezolucije 100g veoma je dramaticno ako se pokazu npr 200g vise, a ja bila bas fina ceo dan.
I ciklus utice, oko ovulacije luci se vise progeserona, pa se zadrzava vise vode, tako da i taj momenat ne treba da obeshrabri. Jos da predlozim i santimetar, pored vage, pa uvek nesto indikuje boljitak. Ma , samo napred!!!!

Back