X
xpajamacax
Gost
mesec i po 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ja ako za mesec i po skinem 8 kila poslacu ti neku tortu majke mixpajamacax:mesec i po![]()
Samo woce!!!!!!!!Nadjaa:Ej, a imam jedno pitanjce...negde pise da je cetvrti dan vocni a negde vocno povrcni...sta je istina??? Samo voce ili...
widish kako sam dobar djak...swe pratim na chasuxpajamacax:šizi naučila![]()
e i meni je danas wocni dansara-key:e ljudi i ja drzim tu dijetu, danas mi je vocni dan i drzim se za sad dobro...
meni je ovo prvi krug i za sada sam skroz OKSizzlym:e i meni je danas wocni dan![]()
meni je danas 12 dan...znachi zawrshawam 3 krug...i nije mi uopshte teshkosara-key:meni je ovo prvi krug i za sada sam skroz OK
Jao siz, ako nisi skinula ni 1kg ja te vodim u moju teretanu... ima da se steses vrlo brzoSizzlym:pa na wagu stala nisam....
al owako se primecuje...drugi tako kazu...a i ja osecam i widim po odeci, pored toga radim i neke wezbice po kuci, gubim se malo![]()
xpajamacax:hahaha nisam.
pa rekla sam od sledećeg ponedeljka ,da mi prođe onaj party u petak![]()
bice samo kuvani brokoli da se umacu u mleveni paradajz pa ti vidiQueen_:hoće li biti povrća? imaj me na umu![]()