ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa devojke a i decaci ja sam krenula na aerobik.tri puta nedeljno.pa se nadam da cu malo ubrzati mrsavljenje.meni se najvise primecuje stomak i lice,a noge,dupe,ruke tu nekako najmanje mrsavim.27 aprila je dva meseca pa videcemo sta kaze vaga

E a ja posto krecem sutra imam jos neka pitanjca... Kada je skrobni dan..da li se mesa povrce ili se jede samo jedna vrsta tog dana za rucak..na primer samo kuvani krompir ili mogu da ga kombinujem sa graskom na primer...I da, sta znaci ono **** samo sa kecapom..kakva je to ****??? Valjda je to testo sa kecapom?!! he!

Sizzlym:
pa na wagu stala nisam....
al owako se primecuje...drugi tako kazu...a i ja osecam i widim po odeci, pored toga radim i neke wezbice po kuci, gubim se malo :P
Jao siz, ako nisi skinula ni 1kg ja te vodim u moju teretanu... ima da se steses vrlo brzo :)

@za sve koji nesto vezbaju
Stvarno je pohvalno cuti da vezbate i vodite racuna o svom zdravlju i izgledu ;)

mene si nashao :ccc:
ma ishla bih ja u Arenu al mi je smor shto tu ima dosta iz moje osnowne(a oni su bash retardi) al ako se dogoworimo, mozda da mi budesh moralna podrshka ;)
ajde idi wezbaj :mrgreen:
a ja idem u krewet :mah: :mah:

maco je l si pocela?ja nisam:?juce sam bila na nekoj konvenciji i prosto je nemoguce kad jedemo svi zajedno resto da narucim samo meso i sve ostalo da odbijem
heee yoga ubedicu sebe da udjem u 36 putem meditacije yebes dijetu
eee fali mi jos 4 kg do savrsenstva

Back