Nev, ja sam ta iskustva dozivljavao, cini mi se, sasvim drugacije od tebe...
Posto sam kao klinac izgledao relativno pristojno, a imao sam i odredjenu dozu drskosti, dosao sam u situaciju da cesto budem sa starijim zenama. Vec sa sesnaest godina sam ziveo nekoliko meseci sa zenom koja je tada imala dvadeset osam. Proveo sam lep raspust u njenom stanu. Ne zelim da ulazim u njene motive i da li je to normalno... cini mi se da nije ostavilo traumaticne posledice po mene. Ni jednog trenutka nisam pomislio da nesto moze da se izrodi iz te "veze", niti sam imao nezne emocije... Mislim da je ona meni bila privrzenija, nego ja njoj. U naredne dve godine sam bio u "vezama" sa osobama starijim od sebe... Dvadeset sest, dvadeset pet godina... toliko su imale. I nisam osecao da neko manipulise, ili tacnije, da moze da manipulise mnome. Ili, da cu se zaljubiti... Bio sam svestan, da je to bez perspektive - u tim godinama. U isto vreme, cini mi se, da su one vise razmisljale o nasoj situaciji i da je ona za njih predstavljala vece opterecenje. Tek kad sam napunio devetnaest godina, poceo sam da se zabavljam sa vrsnjakinjom... i to sam shvatio kao ozbiljnu vezu, sa drzanjem za ruke.