ON STAR,ONA MLADA

• Začetnik teme Začetnik teme MALA POCETNICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izgleda da se mnoge lože na mnogo starije od sebe...često me šmeknu mlađe klinke...
evo baš prije dva, tri dana, šmeknu me klinka u prolazu baš značajno, mlađa od mene oko 20 godina sigurno...

- - - - - - - - - -

ili im izgledam toliko mlađe...mada ne vjerujem...imam dosta sijedih..:think:

to kad pročitam "lepa, mlada, perspektivna", odmah me asocira na one sličice žena 35, 40+ sa mačićima u naručju, a lice obojeno kilogramom pudera...:aha:

- - - - - - - - - -

e pa ne može bejb! skini sav taj silni puder, i šminku, pa da vidimo šta je ostalo od tebe...:кул:

to kad pročitam "lepa, mlada, perspektivna", odmah me asocira na one sličice žena 35, 40+ sa mačićima u naručju, a lice obojeno kilogramom pudera...:aha:

- - - - - - - - - -

e pa ne može bejb! skini sav taj silni puder, i šminku, pa da vidimo šta je ostalo od tebe...:кул:

jes vala,
da je imala nekog maltezera, bishona, chivavu u narucju,
odma` bi me odusevila;
nista ne bih ni primetio od tih umetnickih podmladjivanja :zblesav:

Fora izmedju STAR MLADA, STARA MLADJI, je u tome sto jedan (stariji/a) u sebi nosi iskustvo, dok drugi (mladji) nosi strast.

Zanimljivo je to da ovi iskusniji u odnos ulaze svesno jer smatraju da znaju kako treba i kad treba sta da urade kako bi zadovoljili drugu stranu, dok se ovi drugi prepustaju u potpunosti uzivanju koje im prva strana pruza.

Kazu da postoji neka vrsta zavisti od strane starijeg ka mladjem i obrnuto.

Kao primer moze posluziti dete koje zeli da odraste i odrastao covek koji zeli da ponovo bude dete. :)

Back