On ima devojku!!!

Kris:
On ima devojku, a ja bih dala zivot za njega. :(
Odlucila sam da im se ne mesam u vezu. S obzirom da ga je moja najbolja drugarica pitala sta misli o meni i da sam dobila veoma lepe komplimente /jako mi je slatka, zgodna, bas je baja i slicno/. :P . Sa njom vec mesec i po dana, a ja sam ga upoznala dva dana pre nego sto se smuvao sa njom.Sta mislite, da li da mu kazem sta osecam ili da cekam da raskinu pa sta mi Bog da?

A ja napravicu lom on odlazi sa njom
neka me po losem pamti,
napravicu lom ko on u srcu mom,
za njega nervni slom!![b [/b]

ODLEPILA SI!!!

RECI MU: "JA SAM TENKRE"

RAZUMECE TE!!!

On ima devojku, a ja bih dala zivot za njega. :(
Odlucila sam da im se ne mesam u vezu. S obzirom da ga je moja najbolja drugarica pitala sta misli o meni i da sam dobila veoma lepe komplimente /jako mi je slatka, zgodna, bas je baja i slicno/. :P . Sa njom vec mesec i po dana, a ja sam ga upoznala dva dana pre nego sto se smuvao sa njom.Sta mislite, da li da mu kazem sta osecam ili da cekam da raskinu pa sta mi Bog da?

A ja napravicu lom on odlazi sa njom
neka me po losem pamti,
napravicu lom ko on u srcu mom,
za njega nervni slom!![b [/b]
E da to je uticaj lationoameričkih sapunica i Granda na našu omladinu.I rasturićeš vezu njemu i devojci koju on voli očigledno čim je sa njom mesec dana??Zbog čega??Stavi se na mesto te devojke pa vidi kako će njoj biti posle toga.Stvorićeš sebi neprijatelja bez razloga, a momci lepe stvari misle i o svojim drugaricama, i o svojim poznanicima, ne samo o devojkama u koje su zaljubljeni.

Back