On ima devojku!!!

pa slusaj nece ti sve pasti sa neba...!! ako on nesto oseca prema tebi (oseca da vise tebe voli nego nju) nju ce ostaviti , nadam se , i ti tu nista ne mozes ... zato moj ti je savet da mu kazes sta osecas ... stavi se u njegovu situaciju ... sa njim si a svidja ti si neki decko , sta bi ti uradila?? ti nemozes da naredis svojim osecajima da vole njega ako ti volis nekog drugog ... zar ne?
razmisli dobro i pamet u glavu!!! jer ta devojka moze svasta da ti napravi ... i da nemoj odmah da se smuvas sa njim (ispaces laka riba) pusti da se stvari medju njima smire ... i da ga ta cura preboli ... veruj mi nece joj biti lako al neka ... nemozes ti tu nista

On ima devojku, a ja bih dala zivot za njega. :(
Odlucila sam da im se ne mesam u vezu. S obzirom da ga je moja najbolja drugarica pitala sta misli o meni i da sam dobila veoma lepe komplimente /jako mi je slatka, zgodna, bas je baja i slicno/. :P . Sa njom vec mesec i po dana, a ja sam ga upoznala dva dana pre nego sto se smuvao sa njom.Sta mislite, da li da mu kazem sta osecam ili da cekam da raskinu pa sta mi Bog da?

A ja napravicu lom on odlazi sa njom
neka me po losem pamti,
napravicu lom ko on u srcu mom,
za njega nervni slom!![b [/b]

Nista tesko...bila je slicna tema ali jos u decembru waljda.Pa sta da ti kazem bori se!!!Ako ga stwarno wolish!!! I ako bi za ljubav swe dala....pozz

09.07.2003., 16:19

Tema iz naftalina, možda se autor teme već roknuo zbog neuzvraćene ljubavi, ili možda gura kolica gradom zbog nepažnje u ljubavi...
Ili samo solira...

Uglavnom, glupo je bilo kakve savjete davati nakon pet godina...

On ima devojku, a ja bih dala zivot za njega. :(
Odlucila sam da im se ne mesam u vezu. S obzirom da ga je moja najbolja drugarica pitala sta misli o meni i da sam dobila veoma lepe komplimente /jako mi je slatka, zgodna, bas je baja i slicno/. :P . Sa njom vec mesec i po dana, a ja sam ga upoznala dva dana pre nego sto se smuvao sa njom.Sta mislite, da li da mu kazem sta osecam ili da cekam da raskinu pa sta mi Bog da?

A ja napravicu lom on odlazi sa njom
neka me po losem pamti,
napravicu lom ko on u srcu mom,
za njega nervni slom!![b [/b]

Mislim da bi trebala, da ih pustis, oni sad imaju vezu.. A ako se on odluci na taj korak da bude tebi blize, to je vec ok..ovako nista nemoj raditi, pusti nek sve ide samo, ne pravi probleme, stavi se u njenu poziciju, kako bi tebi bilo da ti se neko tako umesa, a tu osobu volis..

ae posto je moja situacija slichna, da vam izlozim...:)
pre skoro 4 godine sam bila sa deckom u vezi 8 meseci...
kad sam raskinula (a to je bilo jer mi je postalo monotono i nisam imala pojma sta u stvari radim!), on nije hteo da prica sa mnom, bio je povredjen i bas se spucao... sto je jos gore i ja sam kad je malo odmaklo vreme ukapirala da sam napravila veliku gresku i da mi zivot nije isti sa i bez nejga, ali ***, on je imao devojku i tako je to proslo...
onda sam mu pre neki dan poslala na spejsu mail kako mi se svidja njegova pesma (posto repuje :P) i cestitala mu rodjendan...
on odgovorio nekim srceparajucim mailom i tako smo nekako poceli da se dopisujemo...
sto smo se vise dopisivali, to sam se ja vise secala onih strava trenutaka koje smo proveli zajedno...
i nekako mi se ponovo desilo da se za ova dva meseca opet zaljubim u njega i opet osecam sve ono sto sam osecala i onda...
medjutim on i sad ima devojku, i sto je jos gore, zajedno su 5 meseci, ta pesma koja mi se svidela je u stvari napisana za nju i tako dalje...
i sta sad da radim?

e pa palo je i meni to na pamet, ali rekao je nesto u fazonu-ma i ja sma bio klinac, nisam ni ja trebao tako da se ponasam... i ja onda... pfff...

ali sta da radim? da mu kazem sta mislim ili da opet precutim i da cekam...?

@C
imala si svoju priliku, bilo shta je bilo....sada oni imaju neshto svoje i ne priblizavaj im se...
da li bi tebi bilo prijatno da se umesha njegova bivsha da ste vas dvoje zajedno?
neshto najgore, shto najvishe boli....

Nensi je porasla :D

šalim se....

ali da. NEMA mešanja u tuđe veze. Puj kakano. Bljak. Beži dalje.

Zašto? Iz jednog jedinog razloga. ODVRATNO JE kad si ti ta u čiju se vezu mešaju. Ne raditi drugome što ne želiš da rade tebi. A NIKO ne želi da mu se druga devojka meša u vezu s ciljem da je uništi.

ma nisam ni mislila da se tamo pojavim i da pravim neke scene...
mislila sam da je mozda uredu da mu kazem sta osecam, pa da zna...
a neka odluci sam sta ce dalje:)
mada jeste to nefer prema toj devojci, nije mi nista skrivila...
ko mi je kriv sto sam budala :(

Iskreno, ja bih mrzela da mi dodje neka bivsa ode decka, da sam na njenom mestu. Ali ako on nju voli, nema zasto da se brine i da bude besna na tebe. A ako mu kazes i on skonta kako te voli i dalje, mozda si i ucinila pravu stvar. Bar mislim.

xaxaaxax kako se slatko nasmijah kad vidjeh naslov teme!!!;)
on ima devojku!jaooo!strasno!kako to moze!!xaxaxaxax
xaxa............posjeti temu ''samoubistvo''...tamo smo smislili mnoga resenja;)
pozz

Back