Slicna je moja tema ovoj koju postavi Lexa za muskarce koji preziru zene pa rekoh da razgovaramo malo na tu pojavu gledanu i iz muskog i iz zenskog ugla...Smatram se zenom koja je prosla neke i lepe i ruzne stvari kako bi se izrazila i da me tesko sta vise moze iznenaditi...POcela sam pomalo i da se igram i sve teram na salu kad primetim kako je neko "zapenusao" da me sredi tj. ponizi koliko god moze...Elem zbog nekih finansijsko poslovnih stvari sam jedno vreme morala da trpim izvesnu musku osobu koja mi je unapred stavila do znanja da sam ja "prokleta zena" da je od Boga kaznjen sto mora da me gleda i slusa tj. trpi i da sto se njega tice mogu da se teram u tri lepe odma jer on zene kao ja occima ne moze da vidi...Osetim ja da tu rade kompleksi nevidjeni, neka povreda u detinjstvu sta li, al umorna vise od analiziranja i pomaganja tim nesrecnicima ja otrpim slusam kako se on izivljava, kako me ponizava, pljuje...ma uzas...I odglumim ja tu kao ljutitu zenu, sta ti meni to pricasd kako te nije sramota djubre jedno pa gde ti je postovanje, pa nadji ovcu kad toliko volis svoje selo pa se na njoj izivljavaj skote...A u stvari se smejem u sebi jer kazem nije vredan nerviranja niti bilo kakve pomoci da se urazumi ...Svadjali smo se tako ne znam ni ja vise koliko..on se prima ko mlad majmun...skace gadja me pikslom psuje a ja kao kazem ljuta a crko od smeha...Prodje tako nekih mesec dana...Cujem da se doticni mozete misliti "verio" sa nekom plavusicom iz neke provincije...kakva li je ta pitam kad se kad se on resio da se s nekom skrasi...Setih se da je rekao da bi radije kresao ovcu nego zenu...Cekam da dodje veceras u neko drustvo...Sta mislite pa mozda se pojavi sa ovcom kako je blesav...gorim od zelje da vidim, javicu naravno...