Omiljeno jelo i pice!!!

UltraPerformance.jpg

power_horse_set.jpg

svasta volim da jedem
recimo da mi je u poslednje vreme favorit jedno jelo koje se pravi sa pirincem,tri vrste ribe,limetama i karijem.moze da se jede i toplo i hladno,a uvek je dobro :lol:

obozavam mlecne proizvode - od mleka jogurta preko sireva svih mogucih.

od slatkisa mi je cokolada top 1,ostalo sve mi je sve jedno - slatko nije slatko ako nema cokoladu.mada izbacila sam mlecne skoro potpuno iz ishrane,sada jedem samo one crne sa 70%.

od pica najcesce pijem vodu,obicnu ili kiselu - mada volim gorka pica tipa bitter lemon,tonic water....ali ih jako retko pijem.od alkohola volim crno vino najvise i sve koktele sa mentom.samo da nije slatko.ko recimo ona energetska pica.odvratna su mi.

Zero Coca Cola je isto sto i Coca cola light. To sam pila ranije, dok nisam otisla na ovu moju super dijetu, tada sam pazila na kalorije. Sad mi se vise svidja prava Coca cola, sa potpunim ukusom Coca cole. Ali to u sledeca 2 meseca necu piti, jer nije dobro za jetru gazirano.

riba....brokoli...mmmmm....
jagode......
a od technih stvari....mleko...
a pice je bejlis(naivno skroz...)
a najomiljenije od svega mi je to da flasa bejlisa kosta "samo" 1700....jel tako bese...toliko je skup da se ni cene vise ne secam...
ali sreca pa ne pijem alkohol,samo ponekad
zaboravila sam moju bolest zavisnosti... grejpfrut

Back