Омиљени алкохол

zaboravila sam da volim tekilu,čini me veselom :D

da, tekila je najveselije piće... :D
ja se nikada, ali baš nikada, nisam smorila dok pijem tekilu... niti mi je ikada od nje bilo loše, u smislu da mi se peglira i to... :)
jedino kada sam je probala prvi put... bilo mi je malo odvratno... znam da sam pomislila kako je to u stvari vodka, sa dodatkom nekih začina... :)
posle toga, nikada više nije dolazilo u obzir da je pijem ako nema soli i limuna... :)

ja sam to pila i mixovano... i ako se dobro sećam od tada više ne pijem crno vino... :)

a ubrzo sam prestala i vodku da pijem... mada mi je bila omiljena jedno vreme...
bila je dobra kombinacija čaša vodke, pa čaša piva... e od toga mi se zgadila i vodka... :)
onda je došlo dobro vreme, pa se pio samo bejlis i tekila... i zalivalo se guaranom... ili red bull-om...
posle je dobar bio i vermut... i džin-tonik... mogao je i vinjak da prođe ako nema ništa drugo... ili viljamovka... ili neka dobra domaća...
a sad... belo vino može uvek... i pivo... i pelinkovac... ili jeger... a umem nekad da se zeznem i sa smirnofom...
i tako... uvek je sve išlo osim viskija... :)

Mogla bih ovo i da potpisem :). Popila sam svasta, za bar 2 zivota. Moras da dobijes reputaciju cim me odblokiraju :))

Back