Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.269
Ćutiš ti, ćuti ona, a razgovor ide spontano... kako... nema šanse...
Lupas. Lupas gluposti. Lupas neisplanirano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćutiš ti, ćuti ona, a razgovor ide spontano... kako... nema šanse...
pa će da pomisli da si kreten. a može i da kaže da smaraš...Lupas. Lupas gluposti. Lupas neisplanirano.
Ako joj nisi zanimljiv dok lupas, nisi joj zanimljiv generalno. S tim, produzi dalje.
I svi mi smaramo nekoga, tako da je totalno glupo da se pada u depresiju samo zato sto ti je neko tamo nebitan rekao da smaras.
njega jer je jadan a sebe jer moraš da ga slušaš? ako je tako onda ne znam sestro šta da ti kažem, dodji kod mene da kukamo skupa xD
a o apolineruJa volim da pricam o astralnoj projekciji,lucidnim snovima,navutrenim tripovima i ritualima.
no kiddin'
a o apolineru![]()
Njoj ništa nije smešno, samo da te pokopa. Htela bi da vodi glavnu reč ali ne zna šta bi rekla.To si sam kriv jer mislis da fore koje pale kod jednih mora da pale i kod drugih, pa kad dobijes negativan odgovor onda to znaci da ona potiskuje sve te tvoje fore da bi ispala faca, a ne da jednostavno te fore ne prolaze kod nje. E sad jedino ako si je krisom uhvatio da se smeje, onda moram da ti priznam ovo je nevidjen slucaj.
![]()
Ajde keve ti, ti pričaš a ona:Ja nemam to.. kao... aj sad na koju cemo temu da pricamo...
Bolje je kad se sve desava spontano...
Malo pricamo o jednoj stvari... pa se ovlas dotaknemo druge... i to bude uvod za neku sasvim levu temu...
kuda si debela? polako,tek smo počeli xDžalim sebe jer sam debela, al ne moram baš sve ni da ti kažem
Ja ne volim da pricam vise sam da se odma predje u horizontalu
@Ain't no Stoppin' me: Tebe je neka cura posteno sjebala brate![]()
Jao ja sam jednom isla sa deckom na klizanje. I 'ajde, i 'ajde, i ne znas da ne mozes ako nisi probala... Sunce mu *****, kad sam odatle izvukla zivu glavu, doslo mi je da placem od srece.Izvedete devojku na klizanje,kuglanje,pikado,vise da se zabavljate nego neki ucmali kafic i kafana...![]()
Jao ja sam jednom isla sa deckom na klizanje. I 'ajde, i 'ajde, i ne znas da ne mozes ako nisi probala... Sunce mu *****, kad sam odatle izvukla zivu glavu, doslo mi je da placem od srece.
Jesam bogami. Pa da nije, ne bih izvukla zivu glavu. xDhaha to znaci da st smotana...sto te nije pridrzavao?![]()
Jesam bogami. Pa da nije, ne bih izvukla zivu glavu. xD
Zašto u horizontalu? može i vertikala uz neko drvo XD![]()
E moze naravno al to kod nasih riba slabije jer ne bi da ispadnu kuravve