Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E, ja moram cure da pitam nešto... :rumenko:

Jes' da su štikle divne i da volim, baš volim da ih nosim, ali... :rumenko:

Da li je normalno da bole noge posle svakog, ali baš svakog izlaska??? :eek:
Ne strašno, naravno, nisam veliki mazohista, ali... :eek:
Nisam ni neiskusna, da prvi put stanem na njih pa se sablaznim.. evo godinu dana ih nosim. :eek:

Sve je relativno.
Neke ljude npr bole noge u martinama na pocetku, imaju zuljeve...
ja nikada nisam imala tih problema.
Dok me npr starke uvek nazulje i neudobne su. makar bile i najrazgazenije.

tako da ...normalno je;)

Hvala, sad se osećam normalno! :D

@wild_child
kad sam prvi put obula martine i išla u njima do škole i nazad, nažuljale su me pakleno, mislim da me nijedna obuća nije toliko uništila, to je 20 minuta hoda tamo i 20 nazad, em što su me nažuljale, em posle probile žuljeve, raskrvarile... ne samo da žulja već i boli i peče! :cry: Ali, kad se to smirilo, nikad mi više nisu pravile probleme.
Isto tako me uvek starke žuljaju prvi prvom nošenju, ne toliko brutalno doduše, ali uvek.. bilo kad uzmem nove ili kad s proleća prvi put obujem stare.

nike-air-max-90-jd-exclusive.jpg

Da ne dodje do zabune, bice mi omiljene, cim skupim poprilicnu svotu novca da ih kupim

Vojne\policijske cizme slicne martinkama,malo drugacijeg oblika,imaju snir sa strane (Imaju i kopce,moje imaju 10),nemaju ono metalno sranje,mnogo su toplije i nepromocive su!!

A jes znam na sta mislis, vido sam ih u army shopu... neam pojma meni licno su martinke bolje (teze su fakat, al opet)... o ukusima se ne raspravlja to je ono sto ovaj forum pokusava da skapira od kad postoji...

Back