Omiljena ljubavna prica

:) ;-)

prowildf7yu.jpg

omiljeni ljubavni film definitivno mi je ZALJUBLJIVANJE verzija sa Meril Strip i Robert de Nirom
FALLING IN LOVE FOREVER, kao njih dvoje se slucajno sretnu u prodavnici i zamene poklone, pa se onda slucajno sretnu u vozu. nekako mi je potpuno zivotan i prirodan
super je i Prohujalo sa vihorom i Doktor Zivago,
a od novijih Walk the Line je prilicno dobar

Ono sto je mene potpuno oborilo s nogu i promenilo moje poimanje ljubavi se zove 3-iron.Korejski film koji je kad sam ga prvi put odgledala rasturio i poslednji neuron u mom mozgu i naterao me da se osetim zivom,neznom i ranjivom kao nikad do tad!!
Kada sam bila mladja(mozete da mi se smejete slobodno)odusevljavala me Dzejn Ostin i njena-Gordost i predrasuda-.Zbog te BBC-ijeve serije i danas mi srce zatreperi kad vidim Colina Firth-a!!!!!

Zgodna žena :mrgreen:
Meni se Titanik jako dopao, mada mi je Leonardo di Kaprio izgleda kao tinejdžer - ulio joj je volju za životom, zahvaljujući tom kratkom i fatalnom susretu je okrenula svoj isprazni i besmisleni život u nešto zašta se vredi boriti.
Kad sam gledala Orkanske visove bili su mi skroz morbidni, uopšte ih ne kapiram

:lol: Ne znam šta si mislio, ali si me podsetio na Jagodicu koja je rekla na nekoj temi - aaaa, ti si kao riba sa stavom, a ovamo ti se dopadaju takvi filmovi (u pitanju je bio francuski film "Prolećna priča"... inače, ima i jesenja i zimska i letnja).

P.S. I ne, ja obično ne ličim na ono kako ljudima delujem. Ali to nije do mene, nego do ljudi, majke mi. :D

CaLiMeRo:
P.S. I ne, ja obično ne ličim na ono kako ljudima delujem. Ali to nije do mene, nego do ljudi, majke mi. :D
Kao sto si vec mogla da primetis, ja sam u tvom slucaju sasvim prihvatio odgovornost na sebe...
No, dobro... Meni se svidjaju romanticne komedije - Kad je Hari sreo Seli, Lud za Ejmi, Ima nesto u vezi sa Meri...

Ono sto je mene potpuno oborilo s nogu i promenilo moje poimanje ljubavi se zove 3-iron.Korejski film koji je kad sam ga prvi put odgledala rasturio i poslednji neuron u mom mozgu i naterao me da se osetim zivom,neznom i ranjivom kao nikad do tad!!

Bravo devojke, super ste, ja se ne bih setio, a obožavam ta dva filma ...

Da li ima veče shitine od "Zaljubljivanja" i da li postoji film koji je više puta repriziran na TV-u, najčešće kod Tata Brade..jezzivo. Srvar ukusa, ali jezivog ukusa...

Back