Omiljena ljubavna prica

S_K_V_O:
"head in the clouds"

Divan film, a i ljubavni trougao. :razz:

Dalje:

Bambola
Sunka, Sunka
Zivo meso
Zandalee
i ovaj nemam u kolekciji La Carne (The Flesh, igra Francesca Dellera, nevidjena lepotica :razz: )

Ovde uglavnom neko zavrsi mrtav. :mrgreen:

Pricaj sa njom, Apartman je vec neko spomenuo, Casablancu, takodje.:-)

raindog:
e ja upravo pogledala "2046"
nastavak gore pomenutog
al meni to sve samo ne ljubav (ovaj 2046) :?
Ma taj je drugo nešto... Jesi li gledala "In the mood for love"?
Totalno je lep film. Mada ovo nije tema o dobrim filmovima, nego o
dobroj ljubavnoj priči, što je nešto drugo, meni je taj film (i priča) jedan od najdražih ever... :D

I Serendipity. :D
Sta cu, volim da verujem u sudbinsku i magicnu ljubav.:)
Jos jedan opiceni - The Secretary. Mis'im, nisam ja u SM fazonu, ali ovo mi je tako simpaticno. :lol:
I jos nesto sto je Divlja vec spomenula - Nepodnosljiva lakoca postojanja, iako mi je knjiga ubedljivija od filma. :)

HeBePoBaTaH_:
Bravo devojke, super ste, ja se ne bih setio, a obožavam ta dva filma ...

Da li ima veče shitine od "Zaljubljivanja" i da li postoji film koji je više puta repriziran na TV-u, najčešće kod Tata Brade..jezzivo. Srvar ukusa, ali jezivog ukusa...

i nije bas neki argument da je neki film los zato sto je prikazan na nekoj tv stanici, pre toga prikayan je na drugoj. mozda je na tebe tako delovalo ako yato sto si ga gledao kod "Tata Brade", ali ipak je bezveze davati takve izjave. da li to znaci da su svi filmovi koji se prikazu na .....tv dobri i da moraju da ti se svide...svejedno, meni se film bas dopada..

Aha! Zakuvava se situacija! I meni je "Falling in Love" bezveze... mislim, nema filma :) To je kao "Doba nevinosti" jbt. vole se ceo zivot a nikakva akcija :)

A koje zenske likove volite, kad smo vec kod toga... Ocigledno Skarlet O Haru, Elizabet Benet... ja volim i Blans iz "Tramvaj zvani zelja" i Markizu Mertej iz "Opasnih veza"... sve Almodovarove junakinje su fantasticne...

muvalo:
Aha! Zakuvava se situacija! I meni je "Falling in Love" bezveze... mislim, nema filma :) To je kao "Doba nevinosti" jbt. vole se ceo zivot a nikakva akcija :)

A koje zenske likove volite, kad smo vec kod toga... Ocigledno Skarlet O Haru, Elizabet Benet... ja volim i Blans iz "Tramvaj zvani zelja" i Markizu Mertej iz "Opasnih veza"... sve Almodovarove junakinje su fantasticne...

Gretu Garbo u "Ani Karenjini"

sto samo zenske?
ja ketrin iz orkanskih visova i tatjanu onjeginovu - ali iz knjiga, ne filmova.
sa druge strane vivien li mi je otelotvorenje skarlet.
u opasnim vezama biram malkovica. u orkanskim visovima lorens olivije pleni a strasno volim i orsona u otelu i dzejn ejr.

mojra:
sto samo zenske?
ja ketrin iz orkanskih visova i tatjanu onjeginovu - ali iz knjiga, ne filmova.
sa druge strane vivien li mi je otelotvorenje skarlet.
u opasnim vezama biram malkovica. u orkanskim visovima lorens olivije pleni a strasno volim i orsona u otelu i dzejn ejr.

:) zato sto mi prvo one padaju na pamet... cek da vidim neki ljubAvnik na koga se lozim, sto iz literature sto iz filma...e, pa drage moje, ja sam zaljubljena u Merkucija iz Romea i Julije :) upravo sam to ukapirala.

Kao klinka sam se lozila na Serloka Holmsa - al on je sto posto pe*er, da ne kazem homoseksualac.

I NIKO mi ne pada na pamet... qq al' sam zaHrdjala

Back