Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Knjiga o ljubavi kneza Vladimira srpskog i lepe Kosare....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S_K_V_O:"head in the clouds"

Ma taj je drugo nešto... Jesi li gledala "In the mood for love"?raindog:e ja upravo pogledala "2046"
nastavak gore pomenutog
al meni to sve samo ne ljubav (ovaj 2046) :?
nj, njanakin:ajde, ajde..odmah zalepi etiketu![]()

Aphroditi:I Serendipity.![]()
Da, bio je u nedelju na TV-u..skroz je sladak..
I volim ljubavne price iz filma (valjda se zove) "Obecana zemlja" sa N.Kidmen i T.Kruzom, i Prljavi ples (I deo)...i vecinu vec pomenutih da ne ponavljam...

HeBePoBaTaH_:Bravo devojke, super ste, ja se ne bih setio, a obožavam ta dva filma ...
Da li ima veče shitine od "Zaljubljivanja" i da li postoji film koji je više puta repriziran na TV-u, najčešće kod Tata Brade..jezzivo. Srvar ukusa, ali jezivog ukusa...
To je kao "Doba nevinosti" jbt. vole se ceo zivot a nikakva akcija 
divlja:Hickokov Vertigo.
Zagrevam se polako.![]()

muvalo:Aha! Zakuvava se situacija! I meni je "Falling in Love" bezveze... mislim, nema filmaTo je kao "Doba nevinosti" jbt. vole se ceo zivot a nikakva akcija
A koje zenske likove volite, kad smo vec kod toga... Ocigledno Skarlet O Haru, Elizabet Benet... ja volim i Blans iz "Tramvaj zvani zelja" i Markizu Mertej iz "Opasnih veza"... sve Almodovarove junakinje su fantasticne...
da.ma teško je setiti se svegaDie Cinderella:"Gorki mesec"![]()

muvalo:ja volim i Blans iz "Tramvaj zvani zelja" i Markizu Mertej iz "Opasnih veza"... sve Almodovarove junakinje su fantasticne...

mojra:sto samo zenske?
ja ketrin iz orkanskih visova i tatjanu onjeginovu - ali iz knjiga, ne filmova.
sa druge strane vivien li mi je otelotvorenje skarlet.
u opasnim vezama biram malkovica. u orkanskim visovima lorens olivije pleni a strasno volim i orsona u otelu i dzejn ejr.
zato sto mi prvo one padaju na pamet... cek da vidim neki ljubAvnik na koga se lozim, sto iz literature sto iz filma...e, pa drage moje, ja sam zaljubljena u Merkucija iz Romea i Julije
upravo sam to ukapirala.