gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
divlja:Divlji u srcu
![]()
Au, obozavam taj film! A na kraju, kad ono trce preko kola, Lula! Sailor!, ja u suzama, sto od smeha sto od radosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja:Divlji u srcu
![]()

Becky Thatcher:Ma vi ljudi ili niste normalni ili ste krajnje bezosećajni il' se ne uživite u knjigu preterano pa vam je sve jedno ša se dešava
Mada opet, ko će ga zna ša je u pitanju... Meni lično to ne ide

muvalo:1) Da li imate omiljeni ljubavni film?
2) Da li taj vas omiljeni film govori nesto o vama?
Daj bre... Zezas se?CaLiMeRo:Da. "Zaljubljivanje" sa Meril Strip i Robertom De Nirom.
Govori.
Ma, ne... Nije bitno sta mislim o filmu.CaLiMeRo:Julijus, pljuni. Šta nije u redu?
Mhm?
Meni je to ljubav.
Tebi nije?
Ne znam šta si mislio, ali si me podsetio na Jagodicu koja je rekla na nekoj temi - aaaa, ti si kao riba sa stavom, a ovamo ti se dopadaju takvi filmovi (u pitanju je bio francuski film "Prolećna priča"... inače, ima i jesenja i zimska i letnja).
Kao sto si vec mogla da primetis, ja sam u tvom slucaju sasvim prihvatio odgovornost na sebe...CaLiMeRo:P.S. I ne, ja obično ne ličim na ono kako ljudima delujem. Ali to nije do mene, nego do ljudi, majke mi.![]()
Ono sto je mene potpuno oborilo s nogu i promenilo moje poimanje ljubavi se zove 3-iron.Korejski film koji je kad sam ga prvi put odgledala rasturio i poslednji neuron u mom mozgu i naterao me da se osetim zivom,neznom i ranjivom kao nikad do tad!!
"Gorki mesec"
CaLiMeRo:E, ima i još jedan koji mi je prava ljubavna priča.
"In the mood for love" - Wong Kar Wai