Omiljena ljubavna prica

Julian_Duranona:
A zasto ti je taj film omiljena ljubavna prica?
Zato sto prikazuje odnos koji je mnogo vise od zaljubljenosti, koji ukljucuje i uzajamno poznavanje tamnih strana licnosti uz razumevanje istih, i strast, i perverziju, i romantiku, i poverenje, i bliskost i jos mnogo toga.
Zato sto nema sladunjavih i pateticnih scena, zato sto je scena koja traje dok ide pesma L. Cohena "I'm your man" mnoooogo dobra, zato sto film ima malo bolestine sto se meni neopisivo svidja, zato sto se bavi psiholoskim aspektima najdubljih ljudskih osecanja, zato sto je na kraju filma potpuno jasno da to JESTE ljubav, i nijednog trenutka se ne zapitas da li je moguce da se njih dvoje posle svega razidju...Prosto znas da nije.

Elizabethtown i Love actually is all around.
sun.gif

Ja volim stare Klasike MGM produkcije...sa Judi Garland, Odri Hepbern, Elizabeth Teylor,...Volim Orhanske visove staru i novu verziju sa Ralph Finnes-om, volim Jane Eyre by Charlotte Bronte, Prohujalo sa vihorom,...OMILJENI MI JE "BRIDZIT DZOUNS" prvi deo tu se uvek pronalazim!!!
Ima gomilu filmova..recimo sve sa Meg Rajan i Misel Fajfer....You'v got mail ah da i Ustvari ljubav ali to mi je komedija uglavnom....Ima ih jakoooo puno..ali Bridzit FAVOR!!

Bio jedan meda koji je bio onako... opušten lik... Provodio je dane mirne i bez brige, a onda jednog dana... kao iz knjige... jedna lija mu priđe i namigne mu nežno... a on onako izgubljen poče se smejati teško... lijo, lijo, šta ti bi, što ćeš meni namigivati, a lija iznenađena ostade nema, raširi oči i očekuje šta se sprema... meda mudri lepo joj reče, sećaš se lijo ono veče, kad sam ti prišao prvi put, kad sam se tresao kao prut, nisi me ni pogledala i bila si zla, ja sam otišao tad kući sam, a ti si se kasnije to veče, sa lavom kresala, neko mi reče... lija pocrveni i šta će sad, a meda ne prekida jer još je dan... sećaš se lijo drugi put, kad sam bio za tobom lud, kako si mi rekla da uhvatim ka majčinoj put, a samo sam ti dao bombonjeru malu, što me gledaš uplakana, znaš da sam u pravu, a kasnije to veče, vuk te je guzio da te sve peče, sečaš se lijo trećeg puta, kad si bila ko zmija ljuta, a ja sam samo rekao sve, da volim te, pa sam posle dugo čekao da mi kažeš bilo šta, a tebe nema, pa sam provirio kroz prozor u nad kojim dremaš, a tebe tamo magarac plevi, guza ti se od magarca crveni, lijo lijo šta ćeš sad, lav je emigrirao u Lavistan, vuk je završio od lovačke puške, magarac je dobio batine muške... sad je medo dobar, sad medo zna, a ti se lijo j*bi sama...

Morala sam da povampirim temu - zbog vampira!
Gledam Twilight (Sumrak, valjda) i ljudi moji sto je romanticno zaljubiti se u vampira! Kad je i on zaljubljen u vas, to jest :) Film je romantika u srednjoj skoli zanr, ali kakav srednjoskolac :rumenko: Mlad, a sto godina star! Moze da leti, da se vere uz drvece, jak je, najjaci, a brzi je od svetlosti. I mmmmmmmmmm.... Definitivno najbolja teen ljubavna prica.
Ja cu sad da gledam ovaj film svaki dan, a vi kako hocete.

:dontunderstand: Stvaaarno? Skroz si imuna? (Dostojevskog ne racunam, covek je ubica dobrog raspolozenja :) )

Sasvim, cak sam i u pubertetu izbegavala citati tako neke romanticne ljubavne price a od poezije prolazila samo Desanka a i ona onako kroz iglene usi.
Mozda sad u starosti ovoj mojoj dubokoj krenem da placem uz ljubavne filmove, mozda cak i uz serije ko zna. :)
Znam samo da Ana nikad nece biti moja junakinja, ona ce zauvek ostati debela, narcisoidna narkomanka koja je upropastila dva coveka i dva deteta. Starog i nelepog Karenjina bih joj i oprostila ali Vronskog ne mogu nikako.:besna:

Kako ces se pokajati zbog ovih reci samo dok se sretnemo na nekoj manje romanticnoj temi. :per: :mrgreen:

Ma necu se iznenaditi (pokajati, mozda), secam se ja tebe sa manje romanticnih tema :lol: Pazi, mene ne interesuje romantika: sve "romanticne" price koje ja volim su u stvari samo i samo o se.ksu (dobro, malo i o moci i nekim drugim zacinima). U stvari, u cekanju da se konacno kres.nu :) Bar ja to tako vidim :rumenko:

Ma necu se iznenaditi (pokajati, mozda), secam se ja tebe sa manje romanticnih tema :lol: Pazi, mene ne interesuje romantika: sve "romanticne" price koje ja volim su u stvari samo i samo o se.ksu (dobro, malo i o moci i nekim drugim zacinima). U stvari, u cekanju da se konacno kres.nu :) Bar ja to tako vidim :rumenko:

Volim iskrenost i otvorenost. Ako nisi gledala Ubij me nežno ili Nevernu ženu (u šta čisto sumnjam da nisi) obavezno odgledaj.

Back