- Poruka
- 20.280
zadojen je šopenhauerom i ekipom, nezgodna je to družina
pobrkao si ti mene sa nekim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zadojen je šopenhauerom i ekipom, nezgodna je to družina
ali pazi formulaciju "pravno tretirana".a to vreme o kome se govori je kao postojalo Pravo? prvo kako ja trebam ozbiljno da shvatim nekoga ko brka obicaje sa pravima![]()
Tri isjecka je dovoljno i najvecoj budaletini. Klasican nokaut, Ali vs Foreman..![]()
tvoj problem..nije moj i nemoj ga praviti mojimmoguće, malo sam neispavan ovih dana, nisam spavo od četvrtka
ali pazi formulaciju "pravno tretirana".a to vreme o kome se govori je kao postojalo Pravo? prvo kako ja trebam ozbiljno da shvatim nekoga ko brka obicaje sa pravima
Teško da ti išta možeš da shvatiš , ovo sad postavljam ne da bi ti shvatio jer to je nemoguće već što ne mogu da odolim a da ne zakucam zadnji ekser na tvom kovčegu ;
![]()
Zasto postoji nespostovanje medju polovima?Svidja mi se ova tema i ne vidim razlog zasto vecina vas sad vadi neke citate iz nekih knjiga ili novina od pre nekoliko decenija ili cak vekova valjda bi trebalo da imate svoj licni stav o tome a moj stav je sledeci sve je stvar kulture i kucnog vaspitanja i toga da li i koliko osoba ima osecaj za moral dakle moj stav je sledeci uvek ukazem maksimalno postovanje svakoj zeni i dok god dobijam povratnu reakciju sa njenje strane(tj vidim da i ona mene postuje)sve odlicno funkcionise a kad ne dobijem povratnu reakciju tj vidim da me neka osoba ne postuje ODMAH PREKIDAM ODNOS SA TOM OSOBOM i svaku dalju komunikaciju sa njom jednostavno zakljucim da ona nije dovoljno kvalitetna osoba i kao takva ne zasluzuje da bude u mom zivotu jer sve u zivotu MORA da bude uzajamno i poverenje i postovanje i ljubav i tolerancija da bi jedan odnos bio zdrav normalan i funkcionalan a ako nije tako odmah treba prekinuti taj odnos a ne svadjati se sa tom osobom i vredjati je i ismevati ili se truditi da joj zagorcas zivot to stvarno nije u redu i niko nema pravo da generalizuje u fazonu "ma svi ste vi muskarci isti bezosecajne svinje samo vas seks zanima" ili kao "ma sve su ***** brate da zavolim kurvu da joj verujem ne mogu" to je potpuno pogrestno stereotipi i predrasude ima moralnih ljudi(doduse jako malo i mnogo tesko ih je pronaci)ali ima ih jos uvek...
Primetio sam tokom svog odrastanja a i sada, da odredjeni primerci jednostavno imaju neku potrebu da omalovazavaju drugi pol, sto kroz polu salu, sto ovako.
Uglavnom su se te price vrtele kod zenskog pola (mada i muskarci kukaju na zene u istom maniru), oni su ovakvi, onakvi, slabi, glupi, itd, itd.
E sad, cemu sve to?
Istina je da ima glupih (tj. losih) ljudi na sve strane, sada da li su to muskarci ili zene nebitno, ali mene zanima sta navodi ljude na takvo "omalovazavanje"?
U krugu istopolnih osoba (da ne kazem istomisljenika) koji su mozda imali slicna iskustva, nasi stavovi postaju prihvaceni pa onda mozemo da zarimo i palimo kako nam volja jer cemo dobiti podrsku za to?
A opet, cemu ta potreba za zaljenjem i paljenjem, neko je imao losa iskustva, pa tako istresa svoje frustracije, ili ono sto je po mom misljenju problem, neko se oseca inferiorno, uplaseno, ugrozeno, a reakcija coveka na nesto cega se na nekom delu boji je da omalovazava kako bi sebe makar u svojoj glavi ucinio nadmocnijim od onoga cega se na neki nacin boji?
Da stvari budu zanimljivije, sta znaci kada vam vasa voljena osoba prosipa takvu pricu?
Sta je u pitanju, frustracija, ugrozenost, kompleks, sujeta ili nesto peto?
Sve nekako polazi iz kuce
ako je tako neki ovde brukaju celu familiju...
a shta ako su samo deca sa greshkom?
Moze i tako. Al ima jedna poslovica ..a ona kaze.. muskarca gledaj kako se ponasa sa majkom... puno to moze rec..
ima to smisla
a shta je po tebi njegovo lepo ponashanje prema majci?
Spuštanje drugih da bi podigli sebi cenu...ovo poslednje što si naveo, sve po malo, osećaj ugroženosti je osnova.