radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Dulica terete za ,,Nubu" ali sta bi od optuzbi za akciju ,,ocistimo Srbiju"
nije valjda da je stopirano zbog Noleta.
nije valjda da je stopirano zbog Noleta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgleda da će Dulić i kompanija ipak ići u zatvor
aham ako mu ne uzmu sve pare i njemu i porodici , ni alkapone nije pao zbog mafijašenja već zbog neplaćenoga poreza.pa sta,bice 2-3 godine u zatvoru i izlazice vikendom,ako ne dobije narukvicu i kuci pritvor i kad to odsluzi moci ce da uziva negde u egzoticnim zemljama troseci milione eura koje je pokrao i prebacio na offshor lokacije,gde je tu pravda
Optužni predlog protiv Dulića
Izvor: B92
Beograd -- Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je optužni predlog Višem sudu u Beogradu protiv Olivera Dulića zbog zloupotrebe službenog položaja.
Specijalni tužilac Miljko Radisaljvević je za B92 rekao da je optužni predlog podnet i protiv na Nebojšu Janjića, saradnik u ministarstvu za zaštitu životne sredine u vreme Dulićevog ministarskog mandata i Zorana Drobnjaka, direktora Puteva Srbije.
Janjić i Drobnjak su saslušani tokom vikenda, a Oliver Dulić u ponedeljak u okviru istražnih radnji u vezi sa predmetom "Nuba" i mogućim malverzacijama u izdavanju dozvola za postavljanje optičkih kablova duž puteva Srbije.
Policija i tužilaštvo nastavljaju da istražuju ovaj slučaj i da ispituju sumnje da li je u ovom poslu bilo i mita i korupcije
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=12&nav_category=16&nav_id=651221
aham ako mu ne uzmu sve pare i njemu i porodici , ni alkapone nije pao zbog mafijašenja već zbog neplaćenoga poreza.
1 Dulic - 1 tema, molim vas da se pridrzavate ovoga. Necemo ceo forum zatrpavati njime.![]()
Треба хитно похапсити ТУЖИОЦЕ иначе смо најеб*ли, јер:
У праву Србије, израз оптужница користи се за оптужни акт којим се започиње кривични поступак за дела за која је по кривичном праву запрећена казна од пет година затвора или тежа.
Акт којим се започиње поступак за дела за које је запрећена казна до 3 године затвора или новчана казна назива се оптужни предлог.
Значи да га је човек ВЕЋ УНАПРЕД ОСЛОБОДИО БИЛО КАКВЕ ОДГОВОРНОСТИ.... можда нека новчана казна.... као када пређеш улицу на црвено.........
Pa zašto wikipediu ?!?, kad imaš bazu propisa na parlamentu ....
...... то ми је прво искочило на Гуглу - са'ћу да погледам на Парламенту
obavezno pročitaj član 517
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=12&nav_category=16&nav_id=651261
Dulić: Režim me hoće u zatvoru
"Mislim da je velika hrabrost što tužilac nije odredio pritvor, jer za to apsolutno nisu postojali bilo kakvi elementi", kazao je Dulić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=12&nav_category=16&nav_id=651261
Dulić: Režim me hoće u zatvoru
![]()
"Mislim da je bilo jasno da je ovaj režim hteo da vidi jednog bivšeg ministra u zatvoru, i mislim da je očigledno pritisak bio toliki da je postupak morao da ode u sledeću fazu. Verujem da je prijava koja je napisana vrlo loše i u kojoj apsolutno nema nikakvih materijalnih dokaza, bila apsolutno za odbacivanje", rekao je Dulić agenciji Beta.
Rekao je i da mu je žao što je "popušteno pod pritiskom jednog dela javnosti" koji je od, kako je ocenio, "besmislene prijave napravio pravi cirkus".
"Ja ću sada, naravno, morati da dokažem ono što sam tvrdio do sada a to je da je zakon apsolutno poštovan, da niko nije oštetio niti budžet, niti interes građana u procesu izdavanja dozvola operatorima koji su izgrađivali kablovsku meržu kroz našu zemlju i to će se svakako uraditi pred sudom", rekao je Dulić.
Dodao je da jedva čeka da počne proces i da se nada da će kratko trajati.
Dulić je kazao da se podizanjem optužnog predloga stavlja tačka na "sve besmislene istražne radnje, spominjanje raznih Sejšela, Kipra i ostalih gluposti".
"Suština celog ovog postupka je tumačenje Zakona o planiranju i izgradnji, odnosno: da li je u postupku izdavanja dozvola trebalo pribavljati saglasnost javnih preduzeća ili ne", naveo je Dulić.
On je rekao da je izvršna vlast pokušala da izvrši pritisak na tužilaštvo da se njemu odredi pritvor.
"Mislim da je velika hrabrost što tužilac nije odredio pritvor, jer za to apsolutno nisu postojali bilo kakvi elementi", kazao je Dulić.
On je rekao da će nastaviti da se bori za istinu i da se brani i da će nastaviti da tuži sve medije koji objavili neistine o njemu.
А зар није овај клемпави лопов, ЛИЧНО САМ ГА СЛУШАО НА ТВ, рекао да се више неће обраћати јавности ДО КРАЈА ПОСТУПКА........![]()
rekoh ja da ce ovde pre pasti kontra tuzba nego da ce lopuza biti osudjena...covek je krao u skladu sa nakaradnim zakonima...
nemojte da pitate šta država može da učini za vas ...,
već pitajte šta vi možete da učinite za svoju državu.
Dok mi čekamo da otpuste iz državne administracije, hiljade ljudi koje su naprimali kako je ko dolazio na vlast ...
oni primaju nove, sve sama rodbina i tazbina ...., a pod nos nam podmeću aferu koja veze s mozgom nema ...
i tako decenijama unazad...i nikom nista..
po srbiji se administracija uveliko prima..