Da ja vas pitam nešto, moji drugari:
Da li je bilo koja vlast bilo koje zemlje pravila zatvore za sebe?![]()
Aman covece .... pa ovo je postena vlast

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U lopovskoj zemlji.Aman covece .... pa ovo je postena vlast![]()

Da vidimo da li će Vučko da smeni tužioca koji nije odredio pritvor Duliću i pokrene krivični postupak protiv njega?
Jedna je stvar kad Vučko laže a Dulić je u Srbiji a druga ako pobegne.lol
pa vucic je isao da objasni policiji zasto ne treba da se bune jer je pusten. a njima treba objasnjenje sta su to istrazivali i otkrili.
Jedna je stvar kad Vučko laže a Dulić je u Srbiji a druga ako pobegne.

lol
pa vucic je isao da objasni policiji zasto ne treba da se bune jer je pusten. a njima treba objasnjenje sta su to istrazivali i otkrili.
Vučić ovde nije optužen ni za šta.A ne sumnjam da je pravio razne biznis kombinacije sa demokratama na štetu države Srbije.ako vucic laze, onda laze. svejedno je da li ce dulic biti okrivljen ili ne. to ne opravdava vuciceve lazi.
u kojoj se zemlji to panduri bune?valjda rade sta im kaze vlast?

Vučić ovde nije optužen ni za šta.A ne sumnjam da je pravio razne biznis kombinacije sa demokratama na štetu države Srbije.
Vlast se deli na zakonodavnu,izvršnu i sudsku.Panduri su deo vlasti,izvršni.u kojoj se zemlji to panduri bune?valjda rade sta im kaze vlast?
Па ето види се чији је био лопов и за чији је рачун крао и уништавао СРбију....... за неке лопуже из Канаде !!!
Tako'e Mitke.
@ tema
Treba li veceg dokaza da vidite za koga ste glasali i da vas i taj SNS "laze i maze"?
P.S. I jos ga pustaju da pobegne???![]()
Da vidimo da li će Vučko da smeni tužioca koji nije odredio pritvor Duliću i pokrene krivični postupak protiv njega?

Politika,
22:34, 11.10.2012.
13 komentara
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Bivši ministar pre dva dana dobio od parlamenta diplomatski pasoš sa vizom za Severnu Ameriku
Ne propustite...
PAPARACO: Tomažič i Dulić u provodu na Hvaru!
BEOGRAD - Usred istrage rešio da putuje!
Bivši ministar Oliver Dulić zatražio je pre tri dana od parlamenta da mu vrati diplomatski pasoš, što je prekjuče i učinjeno, saznaje Kurir.
Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od petka, 12. oktobra.
http://www.kurir-info.rs/oliver-dulic-pali-u-kanadu-clanak-455433
Onaj krajnje desni.... direktor Republičke direkcije za imovinu ....
ima bolju funkciju od predsednika republike..
Oni potpisuju sve ugovore u ime države Srbije, o ustupanju zemljišta ... i sl.