Oliver Dulić priveden, pa pušten

Па ето види се чији је био лопов и за чији је рачун крао и уништавао СРбију....... за неке лопуже из Канаде !!!

Tako'e Mitke.

@ tema

Treba li veceg dokaza da vidite za koga ste glasali i da vas i taj SNS "laze i maze"?

P.S. I jos ga pustaju da pobegne???
2223_jaoj.gif

Poslednja izmena:
Tako'e Mitke.

@ tema

Treba li veceg dokaza da vidite za koga ste glasali i da vas i taj SNS "laze i maze"?

P.S. I jos ga pustaju da pobegne???
2223_jaoj.gif

Još se ne zna da li je to istina. Ako se potvrdi da jeste treba ih pljuvati. Ja prosto ne mogu da poverujem da bi ova vlast to sebi dozvolila, da pokrenu hajku, iznesu dokaze, a kasnije mu daju diplomatski pasoš i puste ga da pobegne iz zemlje. To ni najgluplji ne bi uradili. To je pucanje sebi u nogu. Tako da ne bih ja baš primao zdravo za gotovo ono što Kurir piše.

Da ja vas pitam nešto, moji drugari:

Da li je bilo koja vlast bilo koje zemlje pravila zatvore za sebe? :per:

Ово је једна од многих анегдота везана за Николу Пашића. Пашић, као председник Владе, у пратњи минстара, обилази Србију. Министри га обавештавају о разним проблемима на терену. Један од њих каже - "Господине председниче, тешко нам је стање у школама. Многе немају ни скамије, ни школске табле, ни креду". Пашић га пита - "Па добро, овај, а какво је стање у затворима?". "Нисам пратио, господине председниче". Пашић - "Ма распитај се ти мало. Ми у школу више нећемо" :-)

Politika,
22:34, 11.10.2012.
13 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Bivši ministar pre dva dana dobio od parlamenta diplomatski pasoš sa vizom za Severnu Ameriku
Ne propustite...
PAPARACO: Tomažič i Dulić u provodu na Hvaru!

BEOGRAD - Usred istrage rešio da putuje!
Bivši ministar Oliver Dulić zatražio je pre tri dana od parlamenta da mu vrati diplomatski pasoš, što je prekjuče i učinjeno, saznaje Kurir.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od petka, 12. oktobra.

http://www.kurir-info.rs/oliver-dulic-pali-u-kanadu-clanak-455433

Svašta piše taj Kurir, pre neki dan su objavili i da je umro jedan pevač..., a nije ....

Pa evo i ovo http://www.kurir-info.rs/stekao-sam-sve-sa-svojih-deset-prstiju-clanak-230328 , sramota !!

Back