Oliver Dulić priveden, pa pušten

videćemo dal' će ovaj put da bude nikom ništa
sad ih ne diraju dok ih dribluju oko Kosova, teritorijalni integritet i slična *ranja,
a čim to završe ili ne završe brzo kako su počeli da vrše pritisak iz dana u dan,
ima da nas roknu prvo sankcijama, a onda ... ne bi me čudilo da bude i ono drugo .. ko 99. :sad2:

:roll::roll::roll:....... јаојјјјјјјјјјј....... ај' не измишљај...... "У СТРАХУ СУ ВЕЛИКЕ ОЧИ!".........

videćemo dal' će ovaj put da bude nikom ništa
sad ih ne diraju dok ih dribluju oko Kosova, teritorijalni integritet i slična *ranja,
a čim to završe ili ne završe brzo kako su počeli da vrše pritisak iz dana u dan,
ima da nas roknu prvo sankcijama, a onda ... ne bi me čudilo da bude i ono drugo .. ko 99. :sad2:

trebale su se odrediti crvene linije i procene cene svega jos davno...da je drzave i pameti..

ne znam ali ako pretnja vizama tebi ne liči na uvod ....

PS Ja kad kod tebe nađem grešku, uljudno te ispravim, a ne prevrćem očima .... :(

Ддруга је сада ситуВација...... Руси почињу градњу Јужног тока.......

А ово са Циганима су лично Швабе и наместиле јер су покупиле Цигане из целе Европе и шаљу их у Србију...... п**** им материна кварна.......то је НАЈЈЈЈЈВЕЋА ГРЕШКА КОЈУ ЈЕ СРБИЈА ПОТПИСАЛА........

čiji je ovo cipelarnik
:zcepanje:
Nagradno pitanje: Kojoj dami sa estrade, pripada ovih, kažu 200 pari cipela ...??

413827d063e9acd186d5a9600956e106.jpg

rekoh ja da ce ovde pre pasti kontra tuzba nego da ce lopuza biti osudjena...covek je krao u skladu sa nakaradnim zakonima...
Лопина има да тужи државу за повреду угледа, части, претрпљени душевни бол, патњу којој су били изложени он и породица му ...
Тражиће пар десетина милиона динара као одштету
Да доврши чишћење буџета

ZABRANjEN IZLAZAK

BEZ obzira na to što je uzeo diplomatski pasoš,
bivši ministar Oliver Dulić teško će neprimećen napustiti zemlju.
Kako „Novosti“ saznaju, policija na graničnim prelazima
prošle subote je obaveštena
da mu ne sme dozvoliti da izađe iz Srbije.

.:per:

ZABRANjEN IZLAZAK

BEZ obzira na to što je uzeo diplomatski pasoš,
bivši ministar Oliver Dulić teško će neprimećen napustiti zemlju.
Kako „Novosti“ saznaju, policija na graničnim prelazima
prošle subote je obaveštena
da mu ne sme dozvoliti da izađe iz Srbije.

.:per:
Ma,taj dikan će se snaći da odleprša.
Helikopterom iz sopstvenog dvorišta !
Otvori se za konkretniju kintu i preleti u Mađarsku.
Iz Subotice može i da dopljune....

Back