Najslađi ste.
Ličite na šećeraše !
Лицидарска срца!
a isto i pomišljaju.....slažu se to je bitno......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najslađi ste.
Ličite na šećeraše !
Лицидарска срца!
Zašto mora pismeno?
Da se pozoveš na imunitet možeš usmeno,
a da ga se odrekneš mora pismeno?
Šta,sud će pozvati 6 miliona svedoka da potvrde šta su čuli ?
Veću dokaznu snagu ima 6 miliona svedoka koji su ga čuli uživo,
nego neko parče papira koje možeš da pobijaš i po osnovu zablude, prinude i sl.
bilo bi leporekoh vec u kavani, torpedo je izgleda tresnulo zhuti brod u komoru s municijom
dulic ni sam ne zna gde je shupalj a podrzhali su ga micun petrovic i cela glavna ekipa iz ds
svi zajedno u prdekanu, a tamo ih docheka legija![]()
![]()
Pozivao se ali smo svi svedoci da ga se pred kamerama odrekao.
Mislim da nema ništa loše u tome što se predomislio.
Gde se odrekao, u Blicu? ili na B92? Ovo još jednom pokazuje aroganciju žutih mafijaša. Ako je imao nameru da se odriče poslaničkog imuniteta to se radi dopisom ili pojavljivanjem na sednici Skupštine.
Pozivao se ali smo svi svedoci da ga se pred kamerama odrekao.
Mislim da nema ništa loše u tome što se predomislio.
Desilo se?ODE IMUNITET sa 150 glasova ZA
ODE IMUNITET sa 150 glasova ZA
Interesantno da niko ne zapaža jednu bitnu činjenicu, zbog koje nam se smeje ceo svet!!!
Skupština u Srbiji je godinama i sudstvo i sve ostalo što ne bi trebalo!
Ako se radi o kriminalnoj radnji, bilo da je pravno ili fizičko lice, i ako se sprovodi istraga, i još krivično gonjen, takva osoba spada pod nadležnost suda, koji ima sva prava da oduzme legitimitet Narodnog poslanika! Kako Legitimitet, takođe i ograničavanje funkcija kao i da sprovede ostale pravne radnje!
Ovakve sprdačine sa vlašču, sa Ustavom i zakonom nema nigde u svetu!
Nisam gledala do kraja a ni od pocetka, kad sam dosla s posla videh da se zuti uzmuvali a pripomazu Cedini, rekoh- ne laju oni radi Dulica no radi sebeODE IMUNITET sa 150 glasova ZA
Piz.da jedna ... aktivirao i mamu ne bi li se neko sazalio... sto baba ne pita sebe koliko joj familija ojadila porodica u Srbiji sa sve na celu njenog sina...
Mizerno!!!
ps: i njegovu mamu treba privesti, jer ne pada iver daleko od klade![]()
prodje petak---a niko nije uhapsen...
Bagra bre! Cedini zapenili....moze i Cedici ukinuti imunitetNisam gledala do kraja a ni od pocetka, kad sam dosla s posla videh da se zuti uzmuvali a pripomazu Cedini, rekoh- ne laju oni radi Dulica no radi sebe
Mada, u jednom momentu mi presede rucak, bacih pogled dok je govorila Kolundzija, zapela iz petinih zila, po vratu iskocile zile k'o grane, crvena u licu, rekoh ovu ce kapatka, kad ona onako zapenjena (lepo to kamera uhvati a nije ni mogla da ne uhvati) upljuva i sebe i nas. Kapnu joj pljuvacka iz usta (koliko pratim Skupstinu, bilo je svega i svacega ali ovoga bas nikad), meni se zgadi i prebacim kanal bar dok ne rucam![]()
prodje petak---a niko nije uhapsen...
Legitimet je poželjan, ali ono svoje značenje, kako pravno tako moralno!Taj imunitet je nevidjena glupost koju treba odmah ukinuti jer je protivustavan.
Po Ustavu smo svi jednaki pred zakonom, nismo li zar? Dakle ovo Ustavni sud moz' da obori uz kiflu za dorucak i novine, ono, levom rukom zvrlj...