Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Popustas, popustas.. Vidis i ti da se nesto desava, pa da preduhitris svaku mogucu eventualiju ..![]()
Naprotiv, još ću biti rigoroznija ....,
samo to može da da rezultat,
klanjanje nikako .... zato za sad 4-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popustas, popustas.. Vidis i ti da se nesto desava, pa da preduhitris svaku mogucu eventualiju ..![]()
Ažurira se Agrobanka koliko sutra.. već je danas "Kurir" izleteo sa neproverenom ali u suštini tačnom vešću pa je povukao. Ostalo je na Glasu Srpske sa Kurirom kao izvorom http://www.glassrpske.com/novosti/svijet/Policija-hapsi-Nebojsu-Covica/lat/96873.html
Naravno ovo nema veze sa kosovskim parama već upravo sa Agrobankinim.
videla sam ovu vest i na Kuriru ali ...
uveravaju me da je Čović isuviše veliki mason da bi mogao biti uhapšen ... ??
Da li je uopšte pravno moguće, da ministar u vladi Srbije ima dvojno državljanstvo tj. pasoš neke druge države?![]()
kad mogu toliki gradjani sto ne bi ministar..??
zar ne pisasmo ovde da ima ljudi sa po 4-5 pasosa...?? to nema nigde u svetu...mi smo jedinstveni..
možda zato što drugi građani nisu ministri u vladi
sve mi to smrdi na sukob interesa
saznajemo u Tužilaštvu za organizovani kriminal, među dokazima se nalaze i pasoši koje je Dulić predao Tužilaštvu i koji će, kako navode, biti korišćeni u postupku.]
Hm, oduzeti pasoši su slab dokaz o prelazu granica i putovanjima.
Šta ako ima još poneki pasoš sa lažnim identitetom, recimo; (iz neke državice iz bivše YU ili komšiluka…?
Sa (ovim oduzetim) pasošima mogao je da izlazi iz Srbije jer je poznata i markantna „divljač“ a kad pređe (među) malo ko ga je poznavao.
Dakle mogao je sa lažnim pasošom da šara evropom a i dalje…![]()
Hm, oduzeti pasoši su slab dokaz o prelazu granica i putovanjima.
Šta ako ima još poneki pasoš sa lažnim identitetom, recimo; (iz neke državice iz bivše YU ili komšiluka…?
Sa (ovim oduzetim) pasošima mogao je da izlazi iz Srbije jer je poznata i markantna „divljač“ a kad pređe (među) malo ko ga je poznavao.
Dakle mogao je sa lažnim pasošom da šara evropom a i dalje…![]()
naravno da je vrlo moguće da kao i ostali pripadnici ds klana poseduju lažne pasoše koji im mogu omogućiti beg iz naše zemlje.......ipak je to jaka mafijaško lopovska družina borisa tadića.......lično bih voleo da dulić zapali iz srbije jer će u tom slučaju svi ostali imati drugačiji tretman od strane njihovog čoveka miljka radosavljevića-spec tužioca.......
Neće Dulić nigde da bega ..., ovde je zaštićen podjednako kao bilo gde ...
aha......a ko to štiti dulića.....pojasni malo.....
oću al' da mi citiraš jedan Nojkićev post, duži od pola rečenice, u kojem on nešto pojašnjava ...
kakav sad nojkić.....jel ti možeš sama da daš na moje pitanje smislen odgovor bez citiranje drugih članova foruma......
onaj nojkić za kojeg si me danas optužio da sam njegov klon
aha......a ko to štiti dulića.....pojasni malo.....
Dulića u Srbiji štiti pre svega sistem, krivični zakonik i zakonik o krivičnom postupku koji su
dovedeni do savršenstva za ovakve potrebe.
Drugo, Duliću se sumnjiči za delo koje je eventualno izvršio u toku 2009. godine.
Pa ko bi bio lud da do savršenstva ne uglanca tu stvar oko dozvola i komunalnih firmi
i to još sve do danas ....
Treće, novac koji je u igri, slivao se na sve današnje aktere
posla koji bi trebalo odraditi, sve su rupe davno zapušene ...
ti bre nisi normalan.......šta lupaš.....kakav nojkić kakvi bakrači.....ja tebbe optužio da si klon nojkića......pa kolko ja znam nojkić je žensko.......ajde lepo da opet ne ispadneš glupa u društvu citiraj taj moj post gde ja tebe optužujem da si nojkićeva klon......
i pod četri navedi moj post gde te prozivam da si klon forumašice nojkića......
p.s.obično se kaže da se neko dere kad mu je caps lock uključen što kod mene nije slučaj......sasvim tiho sam te upitao za ovu tvoju tvrdnju......
već sam ti napisala izvinjenje pre nego što si ti počeo da šapućeš .... ali ti ne voliš da se vrćeš u nazad zar ne ??
ps. Nemoj javno da prepričavaš ono što ti ja napišem u pruci uz reputaciju ....