DEDA.D
Veoma poznat
- Poruka
- 11.112
...а 'оће ли, ако га затворе, Кроати да се секу стаклом.......ка они у Сплиту ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dulic bezbrizno broji svoju lovu i smeska se samo dok slusa zalopojke sirotinje raje.
...а 'оће ли, ако га затворе, Кроати да се секу стаклом.......ка они у Сплиту ?!
On smatra da je siguran zbog činjenice da je verovatno bar 80% otišlo u centralu ali ............................,
bojim se da je u zabludi ....
![]()
DULICU NASLI 2 MILIONA EVRA U SVAJCARSKOJ NA RACUNU?![]()
![]()
DULICU NASLI 2 MILIONA EVRA U SVAJCARSKOJ NA RACUNU?![]()
Čisto sumnjam, da li je tako glup i nije zameo tragove, mislim da će biti teško ući u trag ne samo njemu već i drugim lopovima...![]()
Izgleda da će oliver ipak ići u zatvor.Optužnica protiv Dulića
Umesto optužnog predloga, Tužilaštvo prekvalifikovalo krivično delo i podiglo optužnicu protiv Olivera Dulića, Nebojše Janjića i Zorana Drobnjaka, saznaje RTS. Za krivično delo za koje su optuženi predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.
Kako je RTS-u potvrđeno u Specijalnom sudu, protiv bivšeg ministra životne sredine Olivera Dulića, njegovog tadašnjeg zamenika Nebojše Janjića i v. d. direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka podignuta je optužnica zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja pribavili imovinsku korist u iznosu većem od 2,5 miliona dinara preduzeću "Nuba invest" u Beogradu, a na štetu budžeta Srbije.
Za to krivično delo predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.
Do promene kvalifikacije krivičnog dela, a samim tim i zamene optužnog predloga optužnicom došlo je, kako RTS saznaje, nakon dopune krivične prijave policije koja je Tužilaštvu dostavila podatke o neplaćenim dažbinama državnim i javnim preduzećima u postupku izdavanja građevinskih dozvola za postavljenje optičkih kablova.
Istovremeno, istražuju se i tokovi 5,6 miliona evra koji su, umesto u investiranje optičke mreže, završili na računima povezanih preduzeća na Kipru, Sejšelima i u Holandiji.
Dilćev optužni predlog prepravljen u Optužnicu
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1201540/Optu%C5%BEnica+protiv+Duli%C4%87a.html
Izgleda da će oliver ipak ići u zatvor.
Стрпати у затвор овог доказаног комуналца у акцији - очистимо Србију од пара
Онда га прогласити за - заштићеног сведока
Пустити га да пропева, искористити га као кедер, малу рибу-мамац, да би се упецали крупни сомови
uuuu.......verujem da ti je krivo draga kom[inice..........TEZE KRIVICNO DELO!E da mi nam ne postavi ti Pravdu,
ostadosmo mi bez informacija.
Nego, slabo mi nešto napredni postavljaju vatromete ...
kanda više ni oni ne veruju ...
E da mi nam ne postavi ti Pravdu,
ostadosmo mi bez informacija.
Nego, slabo mi nešto napredni postavljaju vatromete ...
kanda više ni oni ne veruju ...
Курир је тешко смеће, ови из Правде су барем пристојнији, ако ништа друго.Eno sad, Pravda ne valja a Kurir je kredibilan. Pa ti nam svaki dan serviras vesti iz Kurira, koji je najobicniji kupusar. Cenim da ce i Pravda biti kredibilna ako procuri neka vest koja je za tebe 'ideoloski' prihvatljiva.
Elem nema vatrometa, nije ga uostalom ni bilo a poverenje u tandem Vucic-Dacic (citaj vojska-bezbednost-policija) i dalje je postojano. Treba jos da se proceslja tuzilastvo i onda trasiramo potez Skela-Pozarevac-Mitrovica - koridor 'PRDEKANA'.
Tvoj defetizam oscilira od vesti do vesti, 'sometimes up, sometimes down'. Sta ustvari predlazes ? Nihilizam ? Haos ? Kropotkina i Bakunjina ?
Eno sad, Pravda ne valja a Kurir je kredibilan. Pa ti nam svaki dan serviras vesti iz Kurira, koji je najobicniji kupusar. Cenim da ce i Pravda biti kredibilna ako procuri neka vest koja je za tebe 'ideoloski' prihvatljiva.
Elem nema vatrometa, nije ga uostalom ni bilo a poverenje u tandem Vucic-Dacic (citaj vojska-bezbednost-policija) i dalje je postojano. Treba jos da se proceslja tuzilastvo i onda trasiramo potez Skela-Pozarevac-Mitrovica - koridor 'PRDEKANA'.
Tvoj defetizam oscilira od vesti do vesti, 'sometimes up, sometimes down'. Sta ustvari predlazes ? Nihilizam ? Haos ? Kropotkina i Bakunjina ?
Курир је тешко смеће, ови из Правде су барем пристојнији, ако ништа друго.
Ma batali me papirologije nego reci ti nama po srpski koliko se ugradio?
Ovo što piše je čista glupost. Svaka investicija u ovoj zemlji vuče koliko se ko ugradio
Od asfaltiranja ulica (ako se to tako pesnički može ulicama zvati) po Zemun Polju pa sve do
giga ehtra mega dozvola Rusima za ovo ili ono... Naravno nisu iste stranke u igri, pa me zanima - KOLIKO?![]()
Beograd -- Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv Olivera Dulića i njegovih saradnika za teži oblik krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.
За (теже кривично) се иде иза решетака...Za takvo krivično delo zaprećena je kazna od dve do 12 godina zatvora, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu.