Olimpijske igre u Londonu 2012. i mogući inscenirani "teroristički" napad

On je siromah sve to prihvatao zdravo za gotovo i upadao u konfrontaciju sa svakim ko bi pokusao da mu ukaze na nerealnost tih prica. Dejvid Ajk bi trebao da mu posalje zahvalnicu i odredjeni procenat od zarade na svojim teorijama, samo kad bi znao sa kolikom vatrenoscu ih Ozi zastupa u Srbiji, a pri tome ne trazi nista zauzvrat.

Mozda mu i salje, posto se Oziman gadi bilo kakvog posla...:)
Što ogovarate čoveka?Ja ne vidim ništa smešno u njegovim temama,čitao sam i blogove i mogu da kažem svaka čast :ok:

el ovo pise :sion??

2012-olympics-logo-zion.jpg

2008-olympic-logo-zion1.jpg

Što ogovarate čoveka?Ja ne vidim ništa smešno u njegovim temama,čitao sam i blogove i mogu da kažem svaka čast :ok:

Meni je smesan njegov pristup tim stvarima "tako i nikako drugacije". Tvrdnje o ljudima-reptilima koji sede u Bakingemskoj palati, a sto je utvrdjeno dugotrajnim posmatranjem njihovih starackih ociju, ili ona da ce atomka biti aktivirana u londonskom metrou kao da je tu informaciju dobio direktno od izvrsilaca, svakako izazivaju sirok i dugotrajan osmeh na licu :lol:

Meni je smesan njegov pristup tim stvarima "tako i nikako drugacije". Tvrdnje o ljudima-reptilima koji sede u Bakingemskoj palati, a sto je utvrdjeno dugotrajnim posmatranjem njihovih starackih ociju, ili ona da ce atomka biti aktivirana u londonskom metrou kao da je tu informaciju dobio direktno od izvrsilaca, svakako izazivaju sirok i dugotrajan osmeh na licu :lol:

Meni samo prepricavanje tih dogadjaja izmamljuju osmeh na lice, opet svako ima pravo na svoje misljenje i mislim da niko nema pravo da se tom misljenju smeje i ruga.

Ja Ozimana podrzavam, bar mu nije dosadno u zivotu :D

Iskreno ne znam kako da posmatram ovaj kineski znak, ali kako od svih onih isprepletanih linija dobiti zion...

Pa šta znam verovatno je tu malo teže "upakovan" jer je pretstavljao kao neko upozorenje na ovogodišnje oi. i zato je ovogodišnji zion bio bukvalno očigledan, ali opet se ništa nije desilo....
..ili mi možda ne znamo da se ništa nije desilo :think::think::think:

Pa šta znam verovatno je tu malo teže "upakovan" jer je pretstavljao kao neko upozorenje na ovogodišnje oi. i zato je ovogodišnji zion bio bukvalno očigledan, ali opet se ništa nije desilo....
..ili mi možda ne znamo da se ništa nije desilo :think::think::think:

Ili je neko jednostavno ispresekao linije tako da bi dobio Zion... :think:

E sad ona slika za igre 2016 mi je vec cudna, ako je autenticna naravno... :D

A mnogo toga mi ne znamo, niti cemo znati

Узалуд сте се понадали и опустили. Нико није у свим тим сублимираним порукама илумината и масона ни навео месец исценираног напада који ће се десити ... већ годину. Олимпијске игре и Лондону асоцирају на целу 2012. годину, као што рецимо Сарајево и зимске олимпијске игре асоцирају на целу 1984. годину а не само јануар на фебрруар исте.

Тако да ,нажалост (или срећу), очекујете напад ускоро. Изеелда да се чека крај председничких избора у Америци да би се дало допуштење за то, после чега следи већ познат: напад на Сирију изван овлашћења уједињених нација и савета безбеднсоти, затим напад на Иран итд.

Међутим, тај опробан сценарио овога пута неће изгледа тако лако проћи.

mislim da je vreme da protivniku stegnes ruku,i kazes,jeste,navukli nas oni skotovi sa youtube...ionako nisam to ja izmislio,vec pricali tamo neki po internetu sve u 16. a ja samo prenosio
ovako,sa ovim dodatnim teorijama,samo se vise zaplices ko pile u kucine,te mislim da to nema potrebe

Moguce da je namerno, mada pre ce biti da opet mozak prepoznaje sablone.... U svakom slucaju interesantna tema, videcemo da li ce biti nesto 2016, ako prezivimo smak sveta 2012. :D

P.S.

pogledaj ovaj manji znak dole, sve mi govori da je namerno napravljen da daje Rio :D

Jasta cemo nego preziveti,odosmo u etar sa sve razvijenim timusom, tacnije , u petu dimenziju kroz portal ,prepuni ljubavi,dobrote i bla bla.. ALI jedan od uslova je da imate kucnog ljubimca ili nista od toga :mrgreen:

mislim da je vreme da protivniku stegnes ruku,i kazes,jeste,navukli nas oni skotovi sa youtube...ionako nisam to ja izmislio,vec pricali tamo neki po internetu sve u 16. a ja samo prenosio
ovako,sa ovim dodatnim teorijama,samo se vise zaplices ko pile u kucine,te mislim da to nema potrebe

Мисли ти шта хоћеш а немој своја мишљења да мени намећеш.
Већ сам написао шта ја мислим о томе.

2012. и Лондон су оно кључно у тим сублимираним порукама. У ниједној нисам приметио да се спомиње баш време олимијаде.

Оно што сам одгворио Брзом важи и за тебе:

Сарајево 1984. Лондон 2012. Рио 2016.

1012-logo.jpg

Na šta te ovo asocira? На скакутање спортиста или на ГОДИНУ?
Тако се означавају олимпијаде и то је идеално послужило за сублимирану поруку.

пс. У свему овоме има много спекулација, нису ово факти! Ово су само покушаји многих појединаца да мало расветле таму лажи којима нас масони кљукају годинама.. да не кажем вековима.

Poslednja izmena:
Khm khm... nego, u istom gradu za par nedelja pocinje i Paraolimpijada, i zavrsava se 9. septembra, a to je navodno neki satanisticki praznik, istog dana kada je pre 11 godina izvrsen napad na WTC, sto je pokrenulo ratove u Afganu i Iraku. Sem toga i 2001. i 2012. godina su godine suncevog maksimuma.

Pogledajte video

Poslednja izmena:
S obzirom na to da se nista nije desilo u Londonu osim sto se i nismo bas mnogo okitili zlatom, zivo me zanima da li su ljubitelji teorija zavere sada u svojim ucveljenim dusama pronasli zrno humanosti i rekli - Hvala Bogu pa nismo bili u pravu - ili su duboko razocarani sto niko nije otisao Bogu na ispovest samo da bi se potvrdila njihova lupetanja :)

Prvo: ljubitelji teorija zavere :roll: kakva glupost, da li si svesna sta pricas devojko?
drugo: ucveljene duse? Cemu vredjanje, verujem da vecina ljudi koji iznose cinjenice o strahotama novog svetskog poretka ima mnogo vecu dusu od tebe.
trece: naslov teme lepo kaze "Olimpijske igre u Londonu 2012. i mogući inscenirani "teroristički" napad
cetvrto: dobro je sto se nista nije desilo, da si malo citala postove videla bi da je to neko napisao.
peto: niko nije prizivao napad, ne daj Boze.

Pa ajd,kad nema bolje,ok je i to:) salu na starnu...vise nista sa youtube-a ne gledam i nista im ne verujem,svim tim nazovi prorocima i "borcima protiv NWO"

mada...napravili su na dan zatvaranja ogroman pozar...ogromnu baklju...ogromnu lomacu...a vatra je Danice sta??? simbol njihovih idola i te fore...mozda tu ima neto,eto jedino

Ovde nema proroka, samo ljudi koje iznose cinjenice. Ti negiraj NWO iako ga vodeci ljudi na planeti nagovestavaju JAVNO jos od sedamdeset i neke.
Na YouTube (i ne samo tamo) imas snimke originalnih govora i snimaka gde oni to jasno pricaju, pa ti nemoj da verujes... Kissinger, Bush, Blair...
Nemoj da verujes, cak i oni silni filmovi, spotovi i muzika na YouTube, to nista nije pravo, sve je to namestaljka... Smesan si. YouTube je fake :roll:
Kakvi teletabisi :roll:

Datum na koji moze nesto da se desi je 19. septembar, juce kad sam pogledao svoj rucni sat, koji i ne nosim puno, vidim da je stao na 9 19 , a kao sto se zna Sat i vreme povezani su Saturnom bogom, koji mi je tim putem porucio da ce se desiti nesto od epohalnog znacaja 19.9 , mozda ce zemja stati, nestati vreme itd.. Drugi moguci datum kraja sveta ili neceg znacajnog bi mogao biti 28.8 , mrzi me da objasnjavam zasto.. ako neko bas zeli da zna, neka mi plati novcem. vreme je novac.

Meni ovaj logo lici na tvrdu zensku bradavicu.. ili jos vise cuclu. Kejt Midlton je vec sigurno trudna i nosi antihrist djavolju bebu.

logo_rio2016_statue.jpg

o-olympics-opening-ceremony-570.jpg

2010.jpg

204565.1020.A.jpg

600full-rosemary%27s-baby-poster.jpg

http://1.***************/_26QJBcCUFjg/S897XQRyNMI/AAAAAAAAAyA/aD3SohL9QRs/s1600/moonchild2.jpg

TheDivineInvasion(1stEd).jpg

Мисли ти шта хоћеш а немој своја мишљења да мени намећеш.
Већ сам написао шта ја мислим о томе.

2012. и Лондон су оно кључно у тим сублимираним порукама. У ниједној нисам приметио да се спомиње баш време олимијаде.

Оно што сам одгворио Брзом важи и за тебе:

Сарајево 1984. Лондон 2012. Рио 2016.

1012-logo.jpg

Na šta te ovo asocira? На скакутање спортиста или на ГОДИНУ?
Тако се означавају олимпијаде и то је идеално послужило за сублимирану поруку.

пс. У свему овоме има много спекулација, нису ово факти! Ово су само покушаји многих појединаца да мало расветле таму лажи којима нас масони кљукају годинама.. да не кажем вековима.

nisi takvu pesmu pevao do skoro....a ni karte nisu rekle te godine,vac bas olimpijada....no,ajd da ne ulazim u dulju raspravu sa tobom...sta ti je sledeca postapalica ako i ove 2012 ne bude nista u londonu

prosto,neko je napravio senzacionalisticke videe na youtube i to je to

Prvo: ljubitelji teorija zavere :roll: kakva glupost, da li si svesna sta pricas devojko?
drugo: ucveljene duse? Cemu vredjanje, verujem da vecina ljudi koji iznose cinjenice o strahotama novog svetskog poretka ima mnogo vecu dusu od tebe.
trece: naslov teme lepo kaze "Olimpijske igre u Londonu 2012. i mogući inscenirani "teroristički" napad
cetvrto: dobro je sto se nista nije desilo, da si malo citala postove videla bi da je to neko napisao.
peto: niko nije prizivao napad, ne daj Boze.

Ovde nema proroka, samo ljudi koje iznose cinjenice. Ti negiraj NWO iako ga vodeci ljudi na planeti nagovestavaju JAVNO jos od sedamdeset i neke.
Na YouTube (i ne samo tamo) imas snimke originalnih govora i snimaka gde oni to jasno pricaju, pa ti nemoj da verujes... Kissinger, Bush, Blair...
Nemoj da verujes, cak i oni silni filmovi, spotovi i muzika na YouTube, to nista nije pravo, sve je to namestaljka... Smesan si. YouTube je fake :roll:
Kakvi teletabisi :roll:

ideja postoji,ali u praksi je gotova...ende...nama vise...zaustavili ih rusi i kinezi u siriji i iranu...rekli im,alo,dokle vise..odavde..dalje neecees mocii...samo preko njih mrtvih ce oci da predju preko tih zemalja...sto znaci..uci ce i oni u rat kontra evrope i amerike..i to bi bio kraj sveta..i to ameri znaju i znaju da nemogu vise silom

Back