Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrisali su taj snimak zbog autorskih prava kako pise.Krenula je da skoci ali nije a nije mogla da se zaustavi vrv.,odgurnula je rukom motku gore i stala na strunjacu mnogo nezgodno,pala tu,sledeci snimak ne vidi se iza snimatelja na tribinama previjaju je..
Какав је то скок Ангелина извела да се "дочекала ногама на струњачу"?
.
.Obrisali su taj snimak zbog autorskih prava kako pise.Krenula je da skoci ali nije a nije mogla da se zaustavi vrv.,odgurnula je rukom motku gore i stala na strunjacu mnogo nezgodno,pala tu,sledeci snimak ne vidi se noga,previjaju je.
Natrcala na strucnjacu iz zaleta,povreda.Она уопште није скочила већ је, како сам разумео, нагазила неку струњачу која се ту налазила, а неписмени новинар пише да се "приликом скока незгодно дочекала и изврнула зглоб".
?Требало би да зна да је то немогуће јер данас цви скачу "фосбери"...
.Natrcala na strucnjacu iz zaleta,povreda.
Ne razumem.
Srbija:Australija?Где да гледам пренос кошарке преко нета?
Srbija:Australija?
https://livetv.sx/enx/eventinfo/218950958_germany_greece/Грци против Немаца
.
Какав је то скок Ангелина извела да се "дочекала ногама на струњачу"?
.
.Ovo me nervira kada naši ratnici za tastaturama izražavaju gadjenje kada našem sportisti neko zviždi sa tribina
Pa mi smo poslednji koji bi imali pravo na to. Niko više od nas ne zviždi himnama i svojim urlicima i psovkama ometa tudje sportiste!
Sve je u redu. A i žao mi je za Angelinu..
Србија више и нема навијаче у правом смислу те речи.
Претворени су у интересне групе којим руководе фамозне "вође навијача" и све догађаје на које долазе или не долазе користе за промоцију сопствених или нечијих интереса.
А мени је овај снимак згодно послужио као део коментара на текст који сам цитирао.
.
.Sve je u redu. A i žao mi je za Angelinu.
A to za navijače je tačno, dokle će nas brukati?
da se podsetimo Tokija od pre samo 3 godine da vidite koliko smo pali..
9 medalja:
Zlato : Vaterpolo, Milica Mandić (tekvondo) i Jovana Preković (karate),
Srebro: Damir Mikec (streljaštvo),
Bronza: Odbojka ( žene ), Basket, Milenko Sebić (streljaštvo), Tijana Bogdanović (tekvondo), Zurab Datunašvili (rvanje).