Olimpijske Igre Pariz 2024

673b73159e0f0cc7df3e85f5dbd2a8d61722760634662901_original.jpg

.

Какав је то скок Ангелина извела да се "дочекала ногама на струњачу"?

.
Obrisali su taj snimak zbog autorskih prava kako pise.Krenula je da skoci ali nije a nije mogla da se zaustavi vrv.,odgurnula je rukom motku gore i stala na strunjacu mnogo nezgodno,pala tu,sledeci snimak ne vidi se iza snimatelja na tribinama previjaju je.

Poslednja izmena:
Obrisali su taj snimak zbog autorskih prava kako pise.Krenula je da skoci ali nije a nije mogla da se zaustavi vrv.,odgurnula je rukom motku gore i stala na strunjacu mnogo nezgodno,pala tu,sledeci snimak ne vidi se noga,previjaju je.
.
Ма гледао сам.

Она уопште није скочила већ је, како сам разумео, нагазила неку струњачу која се ту налазила, а неписмени новинар пише да се "приликом скока незгодно дочекала и изврнула зглоб". Требало би да зна да је то немогуће јер данас сви скачу "фосбери"...

.

Она уопште није скочила већ је, како сам разумео, нагазила неку струњачу која се ту налазила, а неписмени новинар пише да се "приликом скока незгодно дочекала и изврнула зглоб".
Natrcala na strucnjacu iz zaleta,povreda.
Требало би да зна да је то немогуће јер данас цви скачу "фосбери"...
?

.

Какав је то скок Ангелина извела да се "дочекала ногама на струњачу"?

.

Ovo me nervira kada naši ratnici za tastaturama izražavaju gadjenje kada našem sportisti neko zviždi sa tribina
Pa mi smo poslednji koji bi imali pravo na to. Niko više od nas ne zviždi himnama i svojim urlicima i psovkama ometa tudje sportiste!

Ovo me nervira kada naši ratnici za tastaturama izražavaju gadjenje kada našem sportisti neko zviždi sa tribina
Pa mi smo poslednji koji bi imali pravo na to. Niko više od nas ne zviždi himnama i svojim urlicima i psovkama ometa tudje sportiste!
.
Србија више и нема навијаче у правом смислу те речи.

Претворени су у интересне групе којим руководе фамозне "вође навијача" и све догађаје на које долазе или не долазе користе за промоцију сопствених или нечијих интереса.

А мени је овај снимак згодно послужио као део коментара на текст који сам цитирао.

.

.
Србија више и нема навијаче у правом смислу те речи.

Претворени су у интересне групе којим руководе фамозне "вође навијача" и све догађаје на које долазе или не долазе користе за промоцију сопствених или нечијих интереса.

А мени је овај снимак згодно послужио као део коментара на текст који сам цитирао.

.
Sve je u redu. A i žao mi je za Angelinu.
A to za navijače je tačno, dokle će nas brukati?

Sve je u redu. A i žao mi je za Angelinu.
A to za navijače je tačno, dokle će nas brukati?
.
И мени је неописиво жао.

Међутим, био сам врло нерасположен што је уопште наставила такмичење.

Јбг, повреда је и стани. Може само да се погорша, а вероватноћа да се оствари резултат мери се промиилима.

Распевани коментатори даве се у хвалоспшевима како је са поломљеном ногом прескочила метар и штајазнам, а када дође код лекара, овај се ухвати за главу и пита, па где вам је памет била?

То је на жалуст зла судбина многих спортиста који су уложили огромана напор да дођу на такмичење и деси се такав пех.

Навијачи ће нас брукати доклегод се поглавица ове заједнице под именом Србија буде понашао као вођа навијача.

Сав тај безобразлук и простаклук одатле шприца по Србији.

.

da se podsetimo Tokija od pre samo 3 godine da vidite koliko smo pali..

9 medalja:

Zlato : Vaterpolo, Milica Mandić (tekvondo) i Jovana Preković (karate),
Srebro: Damir Mikec (streljaštvo),
Bronza: Odbojka ( žene ), Basket, Milenko Sebić (streljaštvo), Tijana Bogdanović (tekvondo), Zurab Datunašvili (rvanje).

Jedno zlato treba za bolji skor nego na prosloj medalji

Back