Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Шта ти је француска снага, од самог удара у Визин браник шерпи се отворио гепек!:mrgreen:

Ма ја остајем при свом ставу, ђубре и квит!:mrgreen:

Ovo gore nije sigurno 26M, nema lajsne za 26-icu, a i sve mi se čini da mu na desnom kraju zadnje haube stoji neka značkica, na mestu na kome su i stajale značkice 17M/20M. Obratite pažnju šta tu piše i slikajte enterijer, pa ću vam reći tačno od kog modela je napravljen.

U bre, nisam ni znao da ih ima u Srbiji uopšte, ja ne videh nijedan.
Ima ih u Bg-u dva, zelenog sam slikao i pričao sa mehaničarem, a ovaj je zlatni.

Ма Опел је увек правио кршеве, једино што сам ја запамтио да је било лепо је Рекорд-Олимпија, ваљда је ишла до 1965. Ово даље је све било катастрофа.
Bio sam skoro kod čoveka koji ima Olypmiu iz 50-tih i prva je farba auto. Jako kvalitetno.

Inače, ako nekog zanima katalog VW modela iz 70-ih - neka mi se javi.

Ljudi zanima me koliko ovo vredi platiti i dali nesto uopste vredi?

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Sve zavisi od toga sta nameravas da uradis sa tim automobilom. Ako mislis da ga kupis i da ga sredjujes da bi ga prodao i zaradio, onda ti se sigurno ne isplati, ali ako hoces da imas jeftin, redak, dobar i pouzdan karavan za neke svoje potrebe, onda ti se isplati platiti ga nekih 200EUR , dati 200 za popravku i jos toliko za registraciju. Licno sam vozio Kadet B i mogu ti reci da su im motori i menjaci izuzetno dobri, mali je potrosac, jedino mi je smetalo sto je lak pozadi i zimi se tesko vozi i jos bi napomenuo da je kod njega problematican gumeni zglob koji spaja volan i letvu volana, ali ja sam to resio tako sto sam umesto tog zgloba stavio zglob volana od zastave 101 i tako trajno resio taj problem. Razumem da neko kaze za Kadet B da mu se ne dopada, ali za kadet C, a pogotovo za kadet C coupe, mislim-stvar ukusa, ali ipak...:dontunderstand:

... ... Razumem da neko kaze za Kadet B da mu se ne dopada, ali za kadet C, a pogotovo za kadet C coupe, mislim-stvar ukusa, ali ipak...:dontunderstand:
Kadet B coupe mi je uvek bio rado vidjen , ali nista vise od toga ...
Od kadeta C vecini se dopada coupe , meni iskljucivo City ... sta da se radi - stvar ukusa ... :D

(dopada = dopadao u njegovo vreme , isto vazi i za B coupe )

Poslednja izmena:
Ово прво са СХ-ом видим први пут:eek::eek::eek:, а оно са ГС-ом на 3 точка може без проблема, имам снимке са последње ГС-ијаде где је организована и "трка" 2 ГС-а на 3 точка.:D

Mene zanima zašto je ogromna većina Kadetta C kupea ofarbana u crno, sa zatamljenim staklima i svetlima, bez branika, sa zadnjim balonjarama gumama, napred spušteni, a sve u pokušaju da izgledaju kao neka opasna i nadrndana kola.

moj otac je imao ovakav kadett samo sa okruglim svjetlima u stvari to je jedan jedini sa okruglim svjetlima koji sam ja vidio i mnogo mi se svidjao tj kadett c nije ruzan kao ostali
kadett1wt2.jpg

Mislim da u Igalu ima bas sa okruglim,bijeli,a ima i neki crveni.Parkiran je ponekad preko puta instituta gdje parkiraju autobuse.Tu je i manji otpad i na njemu ona plava manta B. A jesi li vidio Mercedes repas, kod vile azzurro ? Vlasnik ga vratio sa lakiranja.

Mislim da u Igalu ima bas sa okruglim,bijeli,a ima i neki crveni.Parkiran je ponekad preko puta instituta gdje parkiraju autobuse.Tu je i manji otpad i na njemu ona plava manta B. A jesi li vidio Mercedes repas, kod vile azzurro ? Vlasnik ga vratio sa lakiranja.

moram obratiti paznju na tog bijelog a za mercedesa nisam znao da postoji bas cu obratiti paznju kad budem prolazio tuda
@Kverta bas takav sam imao ...samo je bio mat crvene(od starosti se boja matirala)

Pa ovaj drugi sto je parkiran kod autobusa je bas mat crveni od starosti :D Ovako je reponja izgledao prosle godine,sada je lakiran u perla bijelu poju,sledece je tapaciranje,ostalo je sve fabricko,iz Njemacke je uvezen
reponja.jpg
reponjas.jpg

Back