Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego, sta bi za Galaxie, jesi isao da se raspitas?

Išao sam juče, u pon i uto bila kiša. Izgleda da neće da ga prodaje, bio je vrlo štur na rečima. Drug moj ga pita gde je taj motor od 5000 kubika što je izvađen, a ovaj samo ćuti. Nije mi jasan. Možda čeka da dođe neko i istrese hiljade evra pa da ga proda...

Išao sam juče, u pon i uto bila kiša. Izgleda da neće da ga prodaje, bio je vrlo štur na rečima. Drug moj ga pita gde je taj motor od 5000 kubika što je izvađen, a ovaj samo ćuti. Nije mi jasan. Možda čeka da dođe neko i istrese hiljade evra pa da ga proda...

neka ceka na kraju ce da mu istresu braca romi 50 evtica kod nas je kilo lima 4dindzi a gvozdze 8 dindzi

Ја ћу морати да идем кад ме позову да предам ауто у старо за ново, хоћу да са Шкоде скинем добре и очуване делове и ставим крш.

meni su mnogo lepše one ajkule samo s jednim farom...one prve serije...

Квалитетније су, унутра су лепше, али када би ми неко ставио да бирам између серије 1 и серије 2, изабрао би серију 2. Ајкула ми са оним "жабац" фаровима делује некако мутаво.

meni su mnogo lepše one ajkule samo s jednim farom...one prve serije...
"Zabe" ... :)

Квалитетније су, унутра су лепше, али када би ми неко ставио да бирам између серије 1 и серије 2, изабрао би серију 2. Ајкула ми са оним "жабац" фаровима делује некако мутаво.
Dodas im jos jedan par farova ... :)

images

Pretpostavljam da si se registrovao na home stranici, a to ne vazi za forum (mnoge je zbunjivalo, zato je i izbacen login form). Registruj se ponovo na forumu i sve ce biti ok.

Jeste registrovao sam se i na home stranici ali sam se registrovao i na forum-u i nick mi je Kiki,ali kad se ulogujem na forum posle dve sekunde me izbaci i trazi mi ponovo sifru.Takodje vidim da imam i poruku u inbox-u ali cim pokusam da udjem on me izbaci i bilo sta da probam on me izbaci...

Da nije mozda problem sto su mi oba nick-a ista (i na home page i na forum-u)?

Ја ћу морати да идем кад ме позову да предам ауто у старо за ново, хоћу да са Шкоде скинем добре и очуване делове и ставим крш.
Ne znam kako će ti se to isplatiti, znaš i sam da je Nela u principu skupa i kad kupuješ djubre.

Inače da se pohvalim - kolega Vule me je vozikao u GS-u i prosto sam oduševljen kolima. :)

Koga zanima da vidi uživo Citroena SM - kod Maxija na Dedinju (odmah prekoputa Pinka) stoji braon SM, jedan od dva SM-a u Beogradu.

Back