vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
Шта ти је француска снага, од самог удара у Визин браник шерпи се отворио гепек!
Ма ја остајем при свом ставу, ђубре и квит!

Ма ја остајем при свом ставу, ђубре и квит!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih u Bg-u dva, zelenog sam slikao i pričao sa mehaničarem, a ovaj je zlatni.U bre, nisam ni znao da ih ima u Srbiji uopšte, ja ne videh nijedan.
Bio sam skoro kod čoveka koji ima Olypmiu iz 50-tih i prva je farba auto. Jako kvalitetno.Ма Опел је увек правио кршеве, једино што сам ја запамтио да је било лепо је Рекорд-Олимпија, ваљда је ишла до 1965. Ово даље је све било катастрофа.
Ljudi zanima me koliko ovo vredi platiti i dali nesto uopste vredi?
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Kadet B coupe mi je uvek bio rado vidjen , ali nista vise od toga ...... ... Razumem da neko kaze za Kadet B da mu se ne dopada, ali za kadet C, a pogotovo za kadet C coupe, mislim-stvar ukusa, ali ipak...![]()
Kadet B coupe mi je uvek bio rado vidjen , ali nista vise od toga ...
Od kadeta C vecini se dopada coupe , meni iskljucivo City ... sta da se radi - stvar ukusa ...
(dopada - mislim dopadao u njegovo vreme )
Мени искључиво ниједан - ствар укуса!![]()
moj otac je imao ovakav kadett samo sa okruglim svjetlima u stvari to je jedan jedini sa okruglim svjetlima koji sam ja vidio i mnogo mi se svidjao tj kadett c nije ruzan kao ostali![]()
A jesi li vidio Mercedes repas, kod vile azzurro ? Vlasnik ga vratio sa lakiranja.
Mislim da u Igalu ima bas sa okruglim,bijeli,a ima i neki crveni.Parkiran je ponekad preko puta instituta gdje parkiraju autobuse.Tu je i manji otpad i na njemu ona plava manta B. A jesi li vidio Mercedes repas, kod vile azzurro ? Vlasnik ga vratio sa lakiranja.
Mislim da u Igalu ima bas sa okruglim,bijeli,a ima i neki crveni.Parkiran je ponekad preko puta instituta gdje parkiraju autobuse.Tu je i manji otpad i na njemu ona plava manta B. A jesi li vidio Mercedes repas, kod vile azzurro ? Vlasnik ga vratio sa lakiranja.
Nema sanse da vidim slike , okaci jednu -dve na fotobuket ...Mislim se da kupim ovog tristaca...
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=265875
1400 evra trazi covek...i sa investicijom od oko 1500 da ga dovedem u odlicno stanje.
Onaj kojeg vec imam da posluzi kao donator pre svega menjac gore, felne, ratkape, zmigavci beli...
Od juce pravim racune...
Jeste,nego je sad pod ceradom,nema zezanja vise,a i trebao bi da ide na tapaciranje.@irr85
da to nije na parking u bjeloj pored djecijeg doma
cim vdim reponju ima da radi 5 mpiksela