Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kortina koja je na slici je bila mog prijatelja iz Vrbasa. U pitanju je kortina GT, izuzetno dobar primerak. Mada Lemi ne voli fordove eto ovog je uzeo samo sto je bio GT. Bio sm kod njega i kući u Petrovaradinu i u Beočinu gde mu se većina auta nalazi. Ima veliki br auta, neka su kompletno sredjeni, a neki stoje napolju kao što se vidi. U garaži mu je bio i jedan amerikanac, mislim da je oldsmobil iy 50tih, jedan od šest koji su ostali, u fazi restauracije....

Da, Cortina je GT i to sasvim kompletna. Nezvanično se spominje neka cifra od 1500 i mogu reći da, ako je tako - vredi svaku paru.

Picture071-1.jpg

Picture072-1.jpg

Picture075-1.jpg

Kupljena je za tadašnjih 3000 maraka. I možda je ovo prvi put da se slažem što se tiče cene od oko 1500eura za ovaj auto. Zaista vredi + redak model
Naravno bez ovih maglenki
Mislim da nije ni provozana, možda par puta, od kada ju je prodao moj prijatelj Srle

Poslednja izmena:
Auuu - Tragedija ... !
... tipicna prica o visokoj ceni koja je sahranila jos jedan oldtajmer ... :(

Pre 5-6 godina izgledao je otprilike ovako (bio je truo odozdo i "blizi zemlji )
(na slikama su drugi , u svrsi prikaza nekadasnjeg stanja ) :
images
images
images

main.php

Steta ...

Pre 60 god je izgledao ovako :

lincolncosmo49.jpg

lincolncosmo49bis.jpg
au brate ala je propao bas steta, a i cenu mu je odrapio ako prezimi ovako i ako ostane cena lima jeftina pa dobice 1000 ali dinara stim sto ce mu ostaviti prednju soferku za uspomenu, da je sada kao na slikama pre par godina pa da ga covek i uzme imao je osnovu

Da ga je bar drzao podignutog od zemlje , pokrivenog ... verovatno ga je posle jos i poplava (od pre 2-3 god) dokusurila ...

@ Vule : bio je udaren napred , nije imao farove, masku , hauba je morala da se menja , a verovatno i krilo ... Izvlacenje bi takodje bio veliki problem .

Evo i ja ulovio nesto
rambler iz ne znam koje godine,na prodaju,vlasnik trazi 2000 dal vredi nemam pojma,ima 3,3l v8 i navodno palio do pre neku godinu

ima i jegnog forda galaxie al njega ne prodaje

vozio ga do prosle godine pa ga neko lupi i iskrivi desno krilo,sad ceka prolece da ga sredi i ofarba i ponovo vozi.U njemu je mercedesov dizel motor a vlasnik je inace limar ,kaze ne stize od posla sebi da sredi auto.

Ovog Opela sam danas video u Vinogradskoj ulici na Novom Beogradu. Neznam ko je vlasnik, a po tablicama sa petokrakom, vidim da dugo nije registrovan. Ako nekog zanima mogu da se raspitam.

Poslednja izmena:

Back