kargh
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
Odlicna zbirka 
kako bi dobro bilo da imam tog FIAT-a 2300...

kako bi dobro bilo da imam tog FIAT-a 2300...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre 5-6 godina izgledao je otprilike ovako (bio je truo odozdo i "blizi zemlji )
(na slikama su drugi , u svrsi prikaza nekadasnjeg stanja ) :
Bio je truo od sajtni < ~20 cm , bas truo ... sve vreme stajao na(u) zemlji (u blizini reke) ...Аууу, ако је био у таквом стању, тај не да је могао да се среди - већ да се среди све у 16!(Lincoln Cosmo)![]()
au brate ala je propao bas steta, a i cenu mu je odrapio ako prezimi ovako i ako ostane cena lima jeftina pa dobice 1000 ali dinara stim sto ce mu ostaviti prednju soferku za uspomenu, da je sada kao na slikama pre par godina pa da ga covek i uzme imao je osnovuAuuu - Tragedija ... !
... tipicna prica o visokoj ceni koja je sahranila jos jedan oldtajmer ...
Pre 5-6 godina izgledao je otprilike ovako (bio je truo odozdo i "blizi zemlji )
(na slikama su drugi , u svrsi prikaza nekadasnjeg stanja ) :
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta ...
Pre 60 god je izgledao ovako :
![]()
![]()
ima i jegnog forda galaxie al njega ne prodaje
Sve je vlasništvo Milana Posaveca Lemija.
Posle jučerašnjeg dana, definitivno ostajem privržen oldtajmerima.![]()
Ja od opreme nosim fotoaparat.
Superbird kao korpulentniji će nositi akumulator, ne pada mi na pamet da kupujem baterije.![]()
'66 Rambler Classic & '64 Ford Custom 500
Okaci slike tog Capricea.
Sta je ono pored, Skoda Octavia?
Treba ga videti uzivo ... dobro je sto je kupe ... izgubljena saobracajna moze a i ne mora biti problem , zavisi ... limarija je najbitnija stavka ...Pa mozda mene interesuje ako je u solidnom stanju tj. ako ima potencijala za sredjivanje.Pusti pm ako saznas nesto