Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedan od retkih preživelih, bilo ih je dosta kad sam bio mali:

picture012-1.jpg

picture013-1.jpg

picture014-1.jpg

picture015-1.jpg

picture016-1.jpg

picture018-1.jpg

Ista Ta Mazda uslikana ranije - nemacki sajt :
http://www.kultur.at/van/flame/flame03/set03/b340.htm

mazda_1000_familia.jpg

mazda_1000b.jpg

mazda_1000c.jpg

:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allegro je (bar meni) izuzetno lep auto , narocito 2-door , ali je imao neke svoje mane ...

Austin_Allegro_Equipe.jpg

Prvi vlasnici kod nas su uglavnom bili uredni i disciplinovani likovi ...
Brzo im je padala cena , pa su se za male pare mogli naci dobro ocuvani primerci sa malo predjenih kilometara .

Poslednja izmena:
Nije Allegro meni ružan, može se reći da volim te školjke koje su kao hatchback, samo što nemaju treća vrata. :D
Što kaže Kverta, jako je nekvalitetan i neotporan na rrdju, ali i veoma popularan.

800px-Austin_Allegro_Estate_UK.JPG

800px-Vanden_Plas_1500_1977.jpg

Austin_Allegro_publicity_shot.jpg

2329176377_032fb466bc.jpg

Zanimljiv enterijer...

Poslednja izmena:
Кларксон га је разнео у једној емисији, заједно са још неким енглеским с.рањем. То је била једина емисија где сам га разумео зашто је разнео дотичног. Па добро, и за Ладу сам га разумео!:D

Dizajnerski je bio dobro odradjen ...
Allegro sa duplim farovima :
images
images
images
... :lol:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A i ovaj Austin MAXI 1750 je tajodje bio zanimljiv ...
... i iznenadjujuce udoban .

images
images
images

images
images
images

LennonMaxi.jpg

coucou.gif

Bilo je to vreme anti-sponzorusa ...

2660958.jpg

Poslednja izmena:
1983 Mercedes-Benz W123 230 CE OLDTAJMER 9,000€
Prešao: 165000km Lokacija: Paraćin, Srbija
=======================
pa mislim....:dash::dontunderstand::hahaha::thumbdown:
slede slike citroena gs u fazi sredjivanja...

POzz svima.Ja sam se upravo uclanio na forum zbog ove teme.Iz Pozarevca sam i planiram da kupim nesto malo ,sportsko i ne mnogo staro( iz 1965-1970) Izbor pao na fiat 850 sport kupe.Nasao sam jedan u oglasima za 400e i idem u ponedeljak,utorak da ga pogledam i fotografisem,postavicu slike,a Vi mi kazite dal da ga uzmem.Gazda ga hvali kaze da motor pali na pola kljuca,uradjena generalna pre 19k kilometra,sredio trap i kocnice,ostala limarija.E kolko sam shvatio iz Vasih komentara to im je najbolnija tacka.Videcemo uskoro.

Ako nekoga zanima ima jedan fiat 124 kupe u Cupriji za 350e,dobar,ima nove amortizere,spone i jos neke delove.Mislio sam da ga uzmem al mi se zadnji kraj nesto ne svidja,850 sport kupe mi je lepsi.Ako nekog zanima imam br.vlasnika

Back