Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I bio sam dovoljno zaludan da ilustrujem :lol:

403qa1.png

´esi dokon... :D

Нек почива у миру због дебилног власника (виђи на слиКи). Написо би и причу о ауту, ал изпиздећу. Нека му је лака земља!:pop::pop::pop:

PB280002.jpg

PB280003.jpg

PB280004.jpg

PB280005.jpg

PB280006.jpg

PB280018.jpg

i jos toliko da se vrati u neko normalno, civilizovano stajne

Не, толико ти треба само да купиш резервне делове лимарије! На њој буквално, али буквано НИШТА није здраво! Патоса нема! Ту треба упуцати бар 5000 евра, а можда и 6000.
На крају неће завршити на отпаду већ у Блоку 70, а одатле иде у пресу...:thumbdown: А могли би јој се поскидати неки делови.
А ни папири нису на месту.
И ако неко негде види неку Ајкулу коју би власник продао, али не жабу, већ баш Ајкулу, нека јави!

Ja sam video jednu pre 3 dana zlatnu koja je na prodaju. Stajala je (verovatno jos uvek) ispred MAXIja na kruznom toku kod pinka i vrlo je vrlo lepo izgledala, ali je vlasnik trazio nekih 5500eur...

O ovoj se radi. Gledao sam je. Unutrasnjost nije losa. Spolja se farba na par mesta vec podklobucila. Kada sam pipnuo crevo za gorivo, isto je pocelo da siklja u mlazevima. zazori su potpuno nejednaki. Jednom recju ne vredi tih para.
Image013.jpg

Image016.jpg

1000 евра и ни цент ниже. Хтео сам да му онај његов Рено 4 набијем у буљу колико ме је изнервирао!:rtfm:
U nastavku pitanja koliko trazi sam napisao i : ... 1000 evra ? ... :D
Al' rekoh sebi "budi malo optimista" , pa sam izbrisao taj deo ...
Nazalost i ova ce verovatno doziveti sudbinu koji si opisao gore ...

Не, толико ти треба само да купиш резервне делове лимарије! На њој буквално, али буквано НИШТА није здраво! Патоса нема! Ту треба упуцати бар 5000 евра, а можда и 6000.
На крају неће завршити на отпаду већ у Блоку 70, а одатле иде у пресу...:thumbdown: А могли би јој се поскидати неки делови.
А ни папири нису на месту.
И ако неко негде види неку Ајкулу коју би власник продао, али не жабу, већ баш Ајкулу, нека јави!

U Andrijevicu, (sjever Crne Gore) Ima jedna u dobrom stanju... Čovjek za nju traži normalnog golfa 2 ili 1200€... Ja nemam nikog gore i nijesam vidio auto ali ti prenosim ono što sam čuo od jednom kamiondzije koji ju je gore vidio...

Треба да направимо нешто као она полиција за животиње на Анимал планету. Неко пријави да власник злоставља свој ауто, пандур дође, ухапси га, узме ауто и онда му траже усвојитеља!:D

Back