Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko para? Kupuj! :)
vlasnik nudi neki dogovor za 1000evra, da ga sredi i oshrpica! kaze da ima druga krila, retrovizor, masku ne :( i nema staklo zadnje :(
na meni ostaje posle mehanika i enterijernaravno, to je ona prva cena! dajte neki komentar? :think:u sushtini taj auto me zanima, pa ako neko zna da negde ima, nek kaze. po mogucstvu, kozni krov, mmmmm

ah da, vlasnik je auto limar :P

pozdrav svim ljubiteljima oldtimer-a!.Veoma sam bio sretan kad sam slucajno video ovaj forum i pogodio bas 61 stranu gde se nalaze dve slike crvenog commodorea A,!!!!!!
Inace sam ljubitelj starih Opela i njih i skupljam.
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[[/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
DRUGAR, imam neshto za tebe
my.php

my.php

Cena je 500jevreja, ne prodajem ja, al znam gde se nalazi, a broj sam zaturio negde. nije problem da nadjem, samo ako si zainteresovan. nije problem i da te odvedem:)
ja sam iz krushevca, a auto je na 20km od krushevca, ka pojatu. pozdrav!

DRUGAR, imam neshto za tebe
my.php

my.php

Cena je 500jevreja, ne prodajem ja, al znam gde se nalazi, a broj sam zaturio negde. nije problem da nadjem, samo ako si zainteresovan. nije problem i da te odvedem:)
ja sam iz krushevca, a auto je na 20km od krushevca, ka pojatu. pozdrav!

Reci , o cemu se radi!!!, Ja bi bio ko kuce sretan kad bi nasao rekorda D kupe.... ili Commodore b kupe. To je prakticno isti auto kao ovaj moj smo sto je kupe..... Samo:otkacio:

Reci , o cemu se radi!!!, Ja bi bio ko kuce sretan kad bi nasao rekorda D kupe.... ili Commodore b kupe. To je prakticno isti auto kao ovaj moj smo sto je kupe..... Samo:otkacio:
evo slika
http://img257.imageshack.us/my.php?image=opl1xs5.jpg
http://img257.imageshack.us/my.php?image=opl2qx6.jpg
cena je 500e, pa ako te zanima...tu sam da te odvedem do vlasnika...
a ti ako znash za nekog taunusa cupe, reci, zainteresovan sam :)
zaboravih da kazem, to je prva cena, bez cenkanja. verujem da bi dao za manje pare

Rekord C .... steta sto je limuzina , da je kupe odma bi dojurio.....
ortak ima 2 komada, jedan je kompletno restauriran a drugi je u malo boljem stanju od ovog tvog. U svakom slucaju zanimljiva ponuda pogotovu za te pare......
Hvala u svakom slucaju!;)

ako nekog interesuje u rakovici ima dosta automobila koje bi nekog interesovalo, poput ford taunusa cuope, opel olimpija 1950 i neko god. fiat 850 sport cuope u loshem stanju, matra bagera, fiat 124 sport cupe u perfektnom stanju( chuva ga lik u garazi) ... ako mi nadjete fiat 500 za male pare bicu vam zahvalan

ftw47h.jpg

One that didn't make it to Mexico in 1970. FTW 47 H driven by Colin Malkin and Richard Hudson-Evans lies wrecked at the side of a Yugoslavian Autoput, the car was doing over 90Mph at night when a large truck pulled out on a line of oncoming traffic. No amount of feverish work by the Ford mechanics could make it a goer.

Srbija, brale.... :roll:

edit: London to Mexico rally 1970 je u pitanju....

Poslednja izmena:
vlasnik nudi neki dogovor za 1000evra, da ga sredi i oshrpica! kaze da ima druga krila, retrovizor, masku ne :( i nema staklo zadnje :(
na meni ostaje posle mehanika i enterijernaravno, to je ona prva cena! dajte neki komentar? ...
Dogovori se ti sa njim za 80 evra, takav kakav je , strpaj ga ispod neke nastresnice , pa nastavi dalje (da tragas za Taunusima) ...

Back