gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Slabo putujem...malo mrdam van grada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vlasnik nudi neki dogovor za 1000evra, da ga sredi i oshrpica! kaze da ima druga krila, retrovizor, masku neKoliko para? Kupuj!![]()
i nema staklo zadnje 
u sushtini taj auto me zanima, pa ako neko zna da negde ima, nek kaze. po mogucstvu, kozni krov, mmmmm
DRUGAR, imam neshto za tebepozdrav svim ljubiteljima oldtimer-a!.Veoma sam bio sretan kad sam slucajno video ovaj forum i pogodio bas 61 stranu gde se nalaze dve slike crvenog commodorea A,!!!!!!
Inace sam ljubitelj starih Opela i njih i skupljam.
[/URL][/IMG]![]()
[[/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()

Nema to veze, da li su u Evropi zabranjeni oldtajmeri za registraciju? Nisu. Tako da ne vidim bilo kakav apsurdni ili retardiran razlog da ovde to urade.

DRUGAR, imam neshto za tebe
![]()
![]()
Cena je 500jevreja, ne prodajem ja, al znam gde se nalazi, a broj sam zaturio negde. nije problem da nadjem, samo ako si zainteresovan. nije problem i da te odvedem
ja sam iz krushevca, a auto je na 20km od krushevca, ka pojatu. pozdrav!
tkacio:evo slikaReci , o cemu se radi!!!, Ja bi bio ko kuce sretan kad bi nasao rekorda D kupe.... ili Commodore b kupe. To je prakticno isti auto kao ovaj moj smo sto je kupe..... Samotkacio:

Sto se tice evropskih zakona za oltimere oni samo mogu dobro da ucine jer se tamo oni registruju trajno jedino se tehnicki pregledi obavljaju redovno te mi te zakone necemo usvojiti.
Dogovori se ti sa njim za 80 evra, takav kakav je , strpaj ga ispod neke nastresnice , pa nastavi dalje (da tragas za Taunusima) ...vlasnik nudi neki dogovor za 1000evra, da ga sredi i oshrpica! kaze da ima druga krila, retrovizor, masku nei nema staklo zadnje
na meni ostaje posle mehanika i enterijernaravno, to je ona prva cena! dajte neki komentar? ...
to je meni prvo palo na pamet, ali teshko da ce na to da pristane...Dogovori se ti sa njim za 80 evra, takav kakav je , strpaj ga ispod neke nastresnice , pa nastavi dalje (da tragas za Taunusima) ...

Ne raduj se taj zakon nasima uopste ne odgovara nema para.Ali ko zna mozda nas uslove i sa tim zakonom.