Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad smo vec kod DS-a...

Negde u Srbiji:

ajkula1ny8.jpg

ajkula2mb3.jpg

ajkuleey5.jpg

ajkule2ly8.jpg

Ove slike sa ajkulama su krajnje tuzne... Nikad mi nece biti jasno kako ljudi tako mogu da se ponasaju, brate ako neces nista da radis sa kolima, pokloni ga nekom ko hoce da se bavi tim... ili prodaj al znaj da postavis cenu... a ne...

ja sam ti ostavio broj telefona od fice sa kontra vratima, ali ochigledno da nisi zapazio :ok:
pre nekih 2-3nedelje

jeste, video sam br, javila se neka devojcica, kaze tata je prodao, ne zna za koliko ...
hvala, svejedno...
jos uvek trazim, sada sam prosirio i na bubu do 1968 (kosi farovi), mini moris (promakao mi jedan u Ns-u , mini sa 1300 motorom tabla ispred vozaca, za 350 eura, bez patosa:thumbdown:) ili spacek. Sad ce zima, moram nesto da radim, postaje mi dosadno od kada sam zavrsio ovog forda 12m....:whistling:

zdravo ljudi, zanima me da li ima negde u srbiji na prodaju fiat 500 za male pare? ili da li ima neko delove za toyotu mr2 prve generacije, znam da nije oldtimer, ali mi je potrebno, stoji mi na parkingu nikako da ga popravim

Ja se samo bojim da ne izadje neki novi zakon koji bi zabranio registraciju oldtimera. Ne bi me iznenadilo da nesto tako bude, ovo je takva drzava zeli se sto pre u Jevropu, pa se moraju izglasati neki zakoni koji su *puno napredni*, znate zbog Jevrope...

pozdrav svim ljubiteljima oldtimer-a!.Veoma sam bio sretan kad sam slucajno video ovaj forum i pogodio bas 61 stranu gde se nalaze dve slike crvenog commodorea A,!!!!!!
Inace sam ljubitelj starih Opela i njih i skupljam.
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[[/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Juče sam između Niša i Bele Palanke video Opel Olimpiju Rekord "P1"... Bio je na onoj prikolici za vozila, tako da je vrlo moguće da ga je lik kupio za restauraciju... Inače na tom prostoru je parking sa novim Nivama - lik na čijem je placu Opel, se bavi prodajom istih... Onaj 61 Galaxie još uvek stoji nepomeren... Nameravam da odem jedan dan do tamo i da se detaljnije raspitam, jer me je svojevremeno neko odavde zamolio da se raspitam, a ja za svop ovo vreme nisam našao za shodno da odem i raspitam se...:rumenko:
a075.gif

Back