Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18567095/simca-matra-bagheera?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

4a964952d79a-1920x1080.jpg
kilometraža po meri , cena da siđe na nekih 9.000€

Pogledajte prilog 1043317
Pežo 604 1975 , jedan od retkih promašaja kod Pežoa , lepa velika kola , ali previše laka za taj motor a i zadnji pogon , i na suvom je znao da zapleše kao čigra
Sećam se kao klinac sam se vozio u njemu prijatelj porodični bio direktor. I sad neki radnik ga sačekao ispred kuće navalio nešto da traži a on pritisne dugme podizača i ovom ostanu prstići zaglavljeni :mrgreen: inače je išao brzo i tiho. Prava limuzinčina ko granada.

Poslednja izmena:
500 evra pa taj je lud meni je ipak trabi bolji i zanimljiviji da ne kažem kvalitetniji? Može i da se preradi u neki hibrid recimo dvotaktna mašina plus hibridni pogon na zadnje točkove potpuno nezavisno i baterija. Videćete kroz par godina da će se to lansirati kao euro 7.
EKO dvotaktni motori sa specijalnom mešavinom guščije masti i benzina. Hit naučno najnovije mega otkriće. Katalizator i plivajući veličine kamiona.

Meni je ovo kul:

Poslednja izmena:
Ja gledam da maznem nekog fijata 500c sa neispravnim krovom pojavi se poneki oglas 3500 evra al dok ja nazovem ode. Ne gledam svaki dan jbg treba da pratim. Ovde su ti 500c od 5 soma pa na gore.

Neki iz 90tih ce leci volio bi kad bi bio carbio Bmw .. Gledam u Nemačkoj i tamo valja izdovojiti 4k€ za dobrog .. jos porez i carina i .dok se malo sredi ode on kod mene na 8-9k .. Malo mnogo za tako star auto ali je skoz cool .

Back