DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1043317
Pežo 604 1975 , jedan od retkih promašaja kod Pežoa , lepa velika kola , ali previše laka za taj motor a i zadnji pogon , i na suvom je znao da zapleše kao čigra
Ne znam kako je taj motor uspeo da ubaci u papire. Serijski ga nije imao.Malo pre sam bio sa rođakom da operemo njegovu dvicu.
1990. 1.9 tdi 150 ks
Pogledajte prilog 1154195
Pogledajte prilog 1154196
Pogledajte prilog 1154198
E, to je ona priča iz druge teme, piše kao domaće tablice, ali su neke ko zna šta, to nije moglo da se uveze, ne znam stvarno. Inače lep auto.
Nije ni zaveden motor u saobraćajnu.Ne znam kako je taj motor uspeo da ubaci u papire. Serijski ga nije imao.
Mozda je uvezen tako ..,Dosta ih ima preradenih kako sa beziaca tako i sa 1,6td SB na TDI .. u,sustini kod mene moze jedino sto se trazi na tegnickom je da ne sme imati više od 20% snage i 50kg tezine .. Ovaj od 150ks bi,morao na Gti 16v da se radi a to je glupost..Benzinac 1,8 je bio idealan za prepravku na Tdi od 110ks..Ne znam kako je taj motor uspeo da ubaci u papire. Serijski ga nije imao.
Najbolje je fabricki ,ako se nesto tjunira to samo blagi tjuning.Može i sad, mislio sam da neće hteti uopšte da pričaju na tehničkom ali eto.
Inače pre nekoliko dana je čipovan, stavljen je interkuler i turbina od verzije sa 110 ks.
Išao je dobro i sa 90 ks, nismo ga mnogo potezali posle modifikacija ali vuče odlično.
Rođak kaže da hoće samo da ga mine želja, vratiće sve kako je bilo.
Ipak mu služi auto za svaki dan, bio je na crvenim gewindama pa je sad stavio fabričke opruge i amortizere.
Malo je neodlučan, bio je mlađi kad je krenuo da sređuje auto ali sad gleda da je sve fabrički.
Da sam na njegovom mestu sredio bih fabrički motor i ubacio.
Mladost ludostBio na crvenim pa ga vratio na fabričke opruge i pojačao za 20 ks idealan recept da se negde zalivadi![]()
Pojačan je za 60 ksBio na crvenim pa ga vratio na fabričke opruge i pojačao za 20 ks idealan recept da se negde zalivadi![]()
Dzabe dizanje snage ako je auto nestabilan .Pojačan je za 60 ks
I da, nije ni malo prijatno u krivinama![]()
To sam mu i ja rekao, da je ostao na onim oprugama bio bi zver.Dzabe dizanje snage ako je auto nestabilan .
Svaki ozbiljniji tjuning mora da prati i odredjeno podesavanje na trapu i ogibljenju,60 konja nije bas malo za nase uslove .To sam mu i ja rekao, da je ostao na onim oprugama bio bi zver.
Ali vratiće sve kako je bilo (na 90 ks) ili će ubaciti 1.6 ako kupi.
Веровао или не, та "енглески зелена" је најтраженија боја на Каприју.Baš mi je grozna boja
Racing green tako se zove ,to je bukvalno njihova "nacionalna boja"Веровао или не, та "енглески зелена" је најтраженија боја на Каприју.
Иначе:
Pogledajte prilog 1160771
Mi smo je zvali beneton zelenaRacing green tako se zove ,to je bukvalno njihova "nacionalna boja"