Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vozio sam automobile sa zadnjom vučom i to je pravo uživanje kada ti potpuno kontrolišeš plivanje automobila prilikom oštrije vožnje. To nema cenu niti može da se poredi. Opet mogu da kažem i da recimo m3 sa svom elektronikom nije to taj osećaj nego kao da voziš putnički auto. Pogon na sva 4 točka je neprevaziđeno ludilo.
Mario daj ne zezaj , klasičan primer je bio tristać na zadnji pogon , a ni drugi nisu bili bolji , mala kiša na putu i okretao se oko sebe kao čigra

to je već nešto drugo , malopre sam spomenuo reli Sutjeska , na PZetke smo stavljali olovne ploče odozdo kako bi težište bilo centralno dole a i kola su bila teža , s i ti što reče malopre , zbog neopterećenja prednjih točkova radilo se skoro sve sa kolima

Dlugomir je krenuo priču sa poršeom ja sam se nadovezao, putnička vozila su potpuno nešto drugo i ona moraju baš dobro da se pripremaju za sportsku vožnju. Recimo taj princ kako smo ga mi zvali, trebao je da ima šire zadnje gume, izbačenije sa distancerima, spuštanje trapa itd. Rezervoar napred i sve ostalo što je moglo trebalo je da bude napred. Ako treba i da se doda opterećenje e onda bi bio avion.

q6E1sQc.jpg

Back