- Poruka
- 239.201
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, srećom nije auto bio dramatično star jer je taj model počeo da se pravi 1931. Mnogo veći Milenkovićev problem je bio to što su protiv njega nastupali fabrički timovi, odnosno vozači Auto - Uniona i Mercedesa su iza sebe imali kompletnu fabričku podršku, dakle pripremu, rezervna vozila, mehaničare i logistiku, dok je Boško išao kao slobodni strelac.Prema podacima koje sam citala, jer me zanima sve o starom Beogradu, tako sam i naisla na ovu pricu i slike Bugatija ,
Milenkovic je onaj Bugati na slici sa kojim je ucestvovao u trci oko Kalemegdana kupio polovan negde oko 1935 g.
gle i mene a ne poznajem ga ič...ne umem od železničke do autobuskePrema podacima koje sam citala, jer me zanima sve o starom Beogradu, tako sam i naisla na ovu pricu i slike Bugatija ,
Milenkovic je onaj Bugati na slici sa kojim je ucestvovao u trci oko Kalemegdana kupio polovan negde oko 1935 g.
I jedan od vrednijih danas.. Ovde se kreću od 13k dobro urađeni a carina se plaća na onu iz 1970 hehehe smešno mala..
Meni je ona najlepši Opel svih vremena.