Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
igi moj prijatleju taj s mantom joj je jebbo majku s tim seljačkim stajlingom
na takav auto se ne stavljaju te škrge na haubi koja su kopija pontiaka gto i tako tih američkih muscle cars 60tih, a i one alu felge su katastrofa, vidim i spojler odozdo
drugim rečima usro ga je načisto
To je mana kao i motor koji je menjan tj nije original 1,9. .. Mozda i menjač nzn to nisam ni gledao.. Previše se odvojio od orginla da bi bio meni interesantan.. Tu ljudi najviše i greše kod tih starih automobila .. Nema veze sto joj je **** majku sve se to menja motor se radi sve se renovira nove cevi se privlače, pljeskari se sve do metala polira, cromirs, tspscira interijerije itd .. Ja ne uzimam ovo poslovično ili od 0 ili da je tip top.. Razmišljam da počnem da se bavim veteranima to je dobro dok ekonomija ide kad stane te stvari idu dole..veterani su dobri ako ne živiš od toga i radiš ih kad imaš vremena a ni ne padaju tako da nije strasno ako se ne proda jedino može biti skuplji..

Nešto ovako.. Ova je otišla za oko 15k ali dosta uloženo..
Screenshot_20200115_211700_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200115_211708_com.android.chrome.jpg

Bogami hza ono vreme izuzetno futuristički, izuzetna aerodinamika, a na to tada konstruktosi uopšte nisu obraćali pažnju. Vožnja sigurno ne bi bila laka, a ni bezbedna jer se kroz one puškarnice napred malo šta vidi.

Meni licno,jedan od najlepsih automobila ikada proizvedenih DB5.
Gledajuci kako se krecu cene,nalemtim slucajno na Aston Martin DB5 Shooting Brake... :super:
Cena prava sitnica 1.75m dolara dok je Bondov db5 je prodat za $6,385,000
20190723075615_549664 (1).jpg

Back