jedino sto vredi je onaj vw 1600tlgde je ovaj iz rakovice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino sto vredi je onaj vw 1600tlgde je ovaj iz rakovice
911s [SK];14127187:Mislimo dosta toga, a koliko znamo da ih u Srbiji ima dva, od kojih je jedan '49-to.
Pozdrav ljudi.
Imam par pitanja, pa ko mi pomogne dobije nagradu.
1. Već duže vreme jurim Fiat Coupe 128. E sada, čuo sam svašta o ovoj zujalici, između ostalog da 90% delova sa stojadina paše na njega.
2. Koliko košta otprilike ovo "zadovoljstvo"? Svojevremeno sam našao u Užicu je lik prodavao dva komada, jedan skoro kompletan, drugi rastavljen za 350e, ali tada ja nisam imao gde sa njima. Isto tako sam jednom našao nekog ko prodaje "tjuniranog" (ubogaljio je auto sa nekom odvratnom bojom i "fensi" budženjima) za 1500e.
3. Gde naći neki normalni primerak?
Zanimljivo je bilo gledat ga kako jezdi njemackim auto putem... Isao je i 180 km/h a ovo je jedan mali trenutak koji sam zabiljezio...
Evo oldtimera koji meni je ono kao nešto najbolje da sam viđo po parkinzima:
![]()
a što se tiče GS-ova meni je onaj pored Gardoške kule vrh vrhova i luks lukseva...
Ma, pusti, ovi su paljevina, na celom sajtu nemaju dva realna oglasa...6.000€ za Z750... Da je Fiat 600, moglo bi se pričati...ovako...
-hvala .na jednoj od slika na google sam video da reno caravelle ima resetku i na zadnjem veznom limu i na poklopcu prtljaznika ,da li se i po tome razlikuje od floride.pozdrav
-hvala,pratio sam vas rad prvo na pikecu a posle i na oldtajmerima, smeo poduhvat jer je to kod nas veoma ,veoma redak primerak,puno uspeha u daljem radu.