REMA CAR
Početnik
- Poruka
- 24
Sta je ovo nema nigde nikoga,izgleda letnja pauza ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovo nema nigde nikoga,izgleda letnja pauza ???
Ja sam bio prisutan kad su se svađali oko platoa, nekoliko veterana se popelo tamo očigledno po navici od ranijih susreta, ali neki komunalac ih najurio. Očigledno je tu bilo nekih smetnji na vezama. Nego reci mi molim te šta znaš o ovom automobilu?Prvih nekoliko automobila je na trg uslo pojedinacno, posle je Bubnjevic intervenisao pa je stub spusten za stalno. Inace je organizacija bila fantasticna, satnica je ispostovana u minut.
Torino je vlasnistvo mog drugara iz Loznice, '68. godiste, i ubacen je 2.9 V6 iz Scorpia.
Ajd' okači ako si se odmrznuo, jeste Blitz, a od njega pa nadalje su svi Opeli imali taj znak munje što se sačuvalo do današnjih dana.sliko sam Opelov kamion...dal beše Blitz, il nešto tako, neam pojma...
...samo, sad me mrzi da kačim...nekad kad me ne bude mrzelo, ću okačim...
Nisam ni ja, a ručica menjača mi je delovala kao da je od nekog kamiona.Za tu raspravu oko platoa ne znam, upucen sam samo u desavanja na ulazu, jer sam ja bio onaj sto ih je propustao.
To je 1967 AMC Ambassador, originalno V8, a sada je ubacen sestak (cini mi se Fordov) i manuelni menjac. Nazalost, nisam stigao da malo vise popricam sa vlasnikom.