Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo mi treba, ako neko zna gde ima:

13.jpg

Imao sam ga kao klinac, pa bih hteo da restauriram jednog :D

Naleteo danas u oglasima i odma se setio tebe.:D
018/4210935
063/7297577

Skupoceni automobil pronađen pod plastom sena

alrfgz.jpg

Jedan od najprepoznatljivijih klasičnih automobila koji je svojevremeno bio zvezda serijala Džejms Bondovih filmova, Aston Martin DB5, pronađen je nakon više od 20 godina zatrpan pod plastom sena i kokošijeg izmeta na jednoj od brojnih farmi u Pensilvaniji.
Nakon restauracije automobil se “našao” na aukciji u Monaku krajem aprila. DB5 je svojevremeno bio najskuplji sportski automobil na svetu za koji je valjalo izdvojiti čak 4.000 britanskih funti.

E. B. - blic.rs

Pozdrav ljudi.

Imam par pitanja, pa ko mi pomogne dobije nagradu. :)

1. Već duže vreme jurim Fiat Coupe 128. E sada, čuo sam svašta o ovoj zujalici, između ostalog da 90% delova sa stojadina paše na njega.
2. Koliko košta otprilike ovo "zadovoljstvo"? Svojevremeno sam našao u Užicu je lik prodavao dva komada, jedan skoro kompletan, drugi rastavljen za 350e, ali tada ja nisam imao gde sa njima. Isto tako sam jednom našao nekog ko prodaje "tjuniranog" (ubogaljio je auto sa nekom odvratnom bojom i "fensi" budženjima) za 1500e.
3. Gde naći neki normalni primerak?

Pozdrav ljudi.

Imam par pitanja, pa ko mi pomogne dobije nagradu. :)

1. Već duže vreme jurim Fiat Coupe 128. E sada, čuo sam svašta o ovoj zujalici, između ostalog da 90% delova sa stojadina paše na njega.
2. Koliko košta otprilike ovo "zadovoljstvo"? Svojevremeno sam našao u Užicu je lik prodavao dva komada, jedan skoro kompletan, drugi rastavljen za 350e, ali tada ja nisam imao gde sa njima. Isto tako sam jednom našao nekog ko prodaje "tjuniranog" (ubogaljio je auto sa nekom odvratnom bojom i "fensi" budženjima) za 1500e.
3. Gde naći neki normalni primerak?

Ako hoces da auto zasija onako kako i dolikuje racunaj da ces uloziti jos najmanje 3-4000.Ako imas ovu sumu onda moze,sve ostalo je mlacenje prazne slame...

Pa imate sve na sajtu

www.oldtajmeri.rs

A za one koji ne idu na taj sajt evo i sta i kako stoje stvari.

Uradjeno je peskiranje kompletnog auta i auto je trenutno kod auto limara.Dogovor je bio da ga uradi do Septembra.

Zatim sledi odnosenje auta kod auto lakirera ... i t d ...

Tu sam za detalje ako nekoga interesuje.

Хехе, тај Рено није мој домен, јер ја признајем само оне са хидрауликом и шевронима!:D
Овај ГС ми се чини као 1200, или ГСикс или Гс Палас са раткапнама од Супера 1300, или 1300 са деловима од 1200... Да није сликан у Земуну?
Ево и од мене пар комада сликаних раније по НБГ-у:

Ваген неки:

P1060076-1.jpg

Ово није слика, али морам да убацим овде јер је ауто олдтајмер - вожња ГС-а на 3 точка:

И сада иду ГС-ови на различитим деловим НБГ-а:

P5010099.jpg

P5010093.jpg

Један мање познат Ситроенов модел, Мехари (цео је од пластике, као Трабант):

P5010081.jpg

P5010074.jpg

Ево га један из Раковице:

ghgfhgf.jpg

Један од ретких модела са мотором од 1015 кубика. 1974, завршио као материјал за ексере:sad::

PC060050.jpg

Мој за делове кад је купљен и спреман за шлепу:

PB280172.jpg

Још један који је нетрагом нестао (и да је у ексерима, није штете, није ни био за боље!):

P4260002.jpg

Овај је перфектан, још је код првог власника (није хтео да га прода):

P1060069-1.jpg

ГС једног од чланова нашег форума пре него што га је он купио (ја сам га први ухватио!8)):

P1060070.jpg

То је отприлике то што сам имао на лагеру на Фотобакету, мало сам отишао у офф ал ***, 'звињавајте!:sad:
gde je ovaj iz rakovice

Back