Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U 2 ujutro mi mozak ne radi, ali shvatam da si pitao da gdje je tu 230.6, je li?

Pa, i ema ih previse, ali to bi trebalo, jer je sestak, da spada u W114. Koliko znam, oni su za ekih 14mm duzi.

Не знам како их није било жао да троше фломастере и спрејеве:

Bezveze. Mada, ako mi vjeruješ, meni je ovo super rat-look, i to još prirodan! Samo da je očistit stakla i malo je provariti (provirila oko blatobrana...ni ostalo onda nije baš bajno), vozao bih je takvi.
Kakav je uutra, imaš li sliku?
Izenađujuće, baš deluje kompletno... Propalo od stajanja, ali kompletno.

Ne znam,nikako mi se ne svidja farbanje oldtajmera u crno :roll:
Zavisi koji je auto.
Pravi odgovor.

Nisam siguran. Taj volan sam vidjao samo u 107-ici, mada nije iskljuceno da je isao i u W108/109. U W116 znam da nije.

dd4c32a9fe.jpg

Meni je crveno baš štosni (mada bih radiej crveni štof... :D ) a ovo izgleda budženo da Bog sačuva...

Superbird... Nemam pojma, ni meni nikad nije bilo jasno šta je šta... Uopšte, 107-ica mi nikad nije bila skroz jasna, toliko se godina pravio da i njima nije baš sasvim jasan, kao i G-klasse...

Има у Нишу и оних који воле минике, ево доказа:

Сликаћу и ону црвену потписану минику, нисам заглеђивао ентеријер...

Meni je crveno baš štosni (mada bih radiej crveni štof... :D ) a ovo izgleda budženo da Bog sačuva...

Superbird... Nemam pojma, ni meni nikad nije bilo jasno šta je šta... Uopšte, 107-ica mi nikad nije bila skroz jasna, toliko se godina pravio da i njima nije baš sasvim jasan, kao i G-klasse...

Videh ja taj auto juce i moram da priznam da mi uopste nije izgledao kao budzevina (enetrijer)....

Videh ja taj auto juce i moram da priznam da mi uopste nije izgledao kao budzevina (enetrijer)....

Ne izgleda ni meni kao budzevina,samo to crveno me podsjeti na neke americke debilizme,imao sam priliku provozati mustanga iz mozda `80 god,ne sjecam se dobro,imao je crveni enterijer od nekog jeftinog skaja i jos jeftinije plastike,katastrofa.
Ovo u Mecki mi se cini OK uradjeno,ali me ta crvena asocira na ovo prethodno sta rekoh.
Ali naravno ukusi su razliciti.

enterijer apsolutno nije budzeraj.. inace je mercedes za americko trziste, dovezen je iz kalifornije...apsolutno fantasticno izgleda i enterijer i eksterijer. a sto se volana tice poznavaoci znaju...

Nisam siguran. Taj volan sam vidjao samo u 107-ici, mada nije iskljuceno da je isao i u W108/109. U W116 znam da nije.

dd4c32a9fe.jpg
O ovome govorim... Na slici, može biti da je i do blica, ali materijal ne deluje kao Mercedes koža.
U najboljem slučaju, može biti da je među poslednjima, tamo od neke '87., ali onda, šta sa prekidačima i klimom?

Dobro, rekoh, od '71 do '89, koliko se proizvodio (18 godina, duplo od uobičajenog veka bilo kog Wxxx iz tog perioda) svake godine je dobijao neke manje izmene, a i bilo je raznih specijalki, tako da jeste moguće da ej sve original na njemu... Samo, razlikuje se od ostalih Mercedesa tog doba, to je sve.

Zadnji set... Fićo kontraš? Ima spasa?

I, šta je ono boje rđe (:mrgreen:), koliko vidim, Opel, 3 door estate...?

Back