Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мени је овај Фијат увек био ко Шкода Рапид прве генерације, не претерано леп.
Наравно данас је лепши од 90% нових аутомобила.

ima 9 slika, slikano je mobilnim jer još uvek nemam digitalni fotoaparat...:rumenko:
Staviću ih na spojler, zbog ljudi sa dial up-om...
Nisam sreo vlasnika, ali na prodaju je...

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

Porsche 928 je dobar auto za sve pare. Izasao 77 godine a i danas je vrhunska masina. Transaxle, progresivni amortizeri, abs, quad cam V8, aluminijum, magnezijum...brdo stvari koje su i danas retke. Moj najomiljeniji Porsche, bas zato sto nije Porsche :) Extremno skup za odrzavanje ali zahvalan jer kada se dobro odrzava, ne postoji kvalitetniji auto. Bilo ih je dosta po NS i jos uvek se par vozi, moracu da obratim paznju...

porsche_928_s_1983_vue_eclatee.jpg

Ne znam, nisam video vlasnika, ali mogu da se raspitam...
Hteli da ga sređuju, pa odustali... Mada nema tu mnogo šta da se sređuje, a atraktivnost je zagarantovana... Jedino ga iebe kubikaža... Kolko se sećam prve verzije su imale 4.5 ltr V8

ne verujem da mozemo sa tacnoscu da prebrojimo svaki primerak ali ja tvrdim da ih ima izmedju 15-20 ( mozda i vise ) u celoj srbiji. sad prekopavam po secanju i mislim da mogu da se setim nekih 7-8 kom ( ns i bg ) za koje znam da su bili na nasim tablama i koje sam vidjao parkirane. dodacu tome jos ovaj DLO-ov zuti i jedan crveni za koji isto znam da se raspada ( imam slike negde ) i to je vec oko 10 kom. u tih 10 kom ulazi i ovaj iz oglasa:

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Porsche/928_gt/100845

Ima ih sigurno vise ... samo su dresevi poput ovog zutog - pa se ne voze ... i pre 20 god. su bili dresine , spolja gladac a mehanicki jadac ... i ono sto je valjalo je u medjuvremenu promenilo milion vlasnika , ali ne ljubitelja vec sminkera kurcadzija kojima je jedini razlog bio da budu vidjeni ( plin , polovne gume , polovno ulje , selotejp , kozmetika , jelkice , itd..itd.. doduse prali su ih 2x dnevno , subotom 3x)

Back