Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OVo je neko malo ozbiljnije izgled radio, enterijer je prosto neverovatno dobar ali i nešto sumnjiv.Jedan Taunus iz Makedonije
http://forum.kajgana.com/album.php?albumid=1138
Evo ga :jeste i taj je bio titov, to je vozio dok mu nisu pulmani stigli... ne znam kako je izasao iz sfrj ali je izasao...jedan od 101 kom koji je napravljen... imam sliku tog auta...
RENAULT 10 Major '64. god., 83.000km, 999EUR. Tel. 021/701-418
![]()
BEDFORD 1978. odličan, registrovan, malo prešao, benzin, 1800 ccm, 2.500 €.
DAF 55, '71. registrovan, vozno stanje, vlasnik, dogovor, zamena.
Interesantno je i to da osim "Titovih" mercedesa 600 - Pulman, u Beogradu navodno postoji i jedan Mercedes 600 (nije pulman odnosno produzen) koji je blindiran i u vlasnistvu je MUP-a Republike Srbije. Ne koristi se duze vremena i presao je navodno oko 15.000 km.
OVo je neko malo ozbiljnije izgled radio, enterijer je prosto neverovatno dobar ali i nešto sumnjiv.
Šteta što je na kraju sve unakazio tim belim cajgerima, seljačkim volanom i ofarbanom šalt-tablom.
Viva "Komodorka" - usliko si je ...
Napravila silnu kolonu sinoć u Bulevaru revolucije. Svi se drže leve trake i kilave, a desna traka (isto je za pravo i nije žuta) je prazna. Ja obidjem celu kolonu i imam videti koje ju je napravio.Viva "Komodorka" - usliko si je ...![]()
Упропастио га са тим глупостима скроз...![]()
pa jeste realno. Danas je veca fora restauracija...
meni kolega kaze: ima lepsi kombi u Sm. Palanci od ovog kombeta sto smo drugar i ja sredjivali, naravno kombi mog druga. Reko ja: kako bre lepsi?
on kaze: ima rollbarove, ima spojilere... mislim, fora je ti da nadjes original delove, da ga vratis u fabricko stanje...pusti tu plastiku i ostalo, svako moze da nabudzi pomocu spojilera... ciganija
Jeste ... to je ovaj :Mislim da je jedan Titov Kadilak i u beogradskom Muzeju automobila.