Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To porsche ???:dash::rotf:
sss-1.jpg

Ja nadjoh tog zelenog običnog, baš stoji u nekom dvorištu, ali vidim da se vozi.
Jel se taj coupe vidi sa ulice, jel leš ili se vozi, sredjuje?

pa vidi se, mala je to ulica, osim ako se neko ne parkira ispred kapije. a sad kakav je, ne bi znao da ti kazem, ovako delimichno onako :rotf:, stoji tu, pa ja mislim 2 godine od kako je prodao caprija i slupao mantu

Da li neko zna od koje godine auto spada u oldtajmere. Ne znam da li sam dobro cuo
78 ili 76 ne znam ni ja tacno? I da li neko zna kolika je carina i porez kada se uvozi takav auto , oldtajmer? Znam da moze da se uveze samo ne znam da li je carina i porez isti kao kada se uvozi auto sa E3 motorom.

Automobili stari 30 godina sticu status oldtajmera. Kod nas se moze uvesti samo onaj model cija je proizvodnja pocela pre 1970.

Video sam jedan mercedes koji je uvezen oldt. ali je 75,76 ne znam tacno model ali znam da nije striji od 73god pa sam pitao prodavca i rekao mi je da moze da se uveze ako je oldtaj. mada ga nisam pitao oko detalja , ti znas 100% da ne moze da se uveze np.76god auto,takav vec spada u old.kao sto si napisao?

Ако му је производња кренула пре 1970, може се увести. Тако нпр можеш да увезеш Пежо 504 из 2004 из Африке, јер је ушао у производњу 1968 колико се сећам... Али ако је та мечка почела да се производи '73, нема увоза.:neutral:

Jedini Mercedesi koji zadovoljavaju taj kriterijum su Minika i W100:

Mercedes-w114.jpg

302620ab50.jpg

Mada ja ipak mislim da si video Pagodu, koja se proizvodila do 1971:

20_1963_mb_w113_230sl_.jpg

Da li znas kada je poceo da se proizvodi mercedes SLC? Provericu na mobile de. koji je najstariji model koji se prodaje tamo. Znci mogao bi da se uveze np 78god ali da je poceo da se proizvodi 70god, razumeo, hvala.

Ако је из 2000 и неке, онда и није штета. Већа би била штета да је Масерати 422. Постојао је један у Блоку код ОШ "Милан Ракић", али га нема већ пар година, или се паркира у двориштима између зграда, или се лик одселио, или је продат.

Људи, колико би дали за ово? Цена је скроз Шибнута, још је и рађен ауто. А у БГ сам нашао за 1000 у бољем стању и комплетнију!

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/263675

Poslednja izmena:
Jel neko zvao/gledao/pazario .. ?
Za Fury-ja sam se čisto informativno raspitao.
Neki leš, koga je neki mučenik uzeo sa nadom da će ga srediti (verovatno za dve-tri hiljade evra), a onda video da se malo zeznuo, pa ga prodaje. Cifra je u početku bila veća, ali leš je leš a potražnja je 0, pa vremenom opada.

Pazario Kverta moj nije niko, niti će. Interesovanje za tim je 0, a i da ima interesovanja - budžet je opet 0.

Back