bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.443
nije... kao ni ja dugo tu, verovatno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mogla da odolim novogodišnjim džidžabidžamasta kupujes tamo?
Zar ti, nisi, beše, zadužen za butkeAko imaš taj problem, znam ja... samo kažem, mogu da pomognem.![]()
Poznat mi je taj nick, ustvari to mu je bio avatar, ako se dobro sećam. Ili njoj.Neee .. pitaj @snowtrooper , on zna sigurno za bukija, nick bundeva.
Da, i avatar mu je bila slika bundeve .. @bundevaPoznat mi je taj nick, ustvari to mu je bio avatar, ako se dobro sećam. Ili njoj.
Mnogi su promenili i nikove i avatare.
Onda je tu, bio je danas oko 15h aktivan, koliko videh. Sad je tagovan pa možda svrati..Da, i avatar mu je bila slika bundeve ..
Vodi racuna kazu kvalitet nije ok ...Nisam mogla da odolim novogodišnjim džidžabidžamaInače, bebana mi ima 4 meseca, pojma nema ni ko sam ja, a kamoli Deda Mraz al sam ja morala da kupim dekoraciju i jelku i poklone..
![]()
tu je..svrati ..taguj ga pa ce doci na temuE, kad smo kod sisa, buki bundeva gde je? Zna li se?
Ja sam majstor svih zanata.Zar ti, nisi, beše, zadužen za butke![]()
Ma znam, već par stvari koje sam uzela su dž kvalitetVodi racuna kazu kvalitet nije ok ...
Ja da tagujem sve koji bejase onomadtu je..svrati ..taguj ga pa ce doci na temu![]()
možda svrate i sami...samo polakoJa da tagujem sve koji bejase onomad
Bilo bi dobro sakupiti ih opet![]()
Јууух@mina68 ne pravi se luda, nego dolazi, fale nam tvoji saveti o sisama![]()
Dobro si se setila da se pojaviš
Meni su ovde svaki dan pomešane emocijeZa neke bi mi bilo jako milo. Sa nekima se nisam ni rastala ljudski, bile su pomesane emocije, itd., kako to ide po forumima.
Eto, videcemo..
Šta se femkaš
Ако знам о каквим сисама причаш, нек ме згази трајван у сред ВрањаŠta se femkaš![]()
НисиZa neke bi mi bilo jako milo. Sa nekima se nisam ni rastala ljudski, bile su pomesane emocije, itd., kako to ide po forumima.
Eto, videcemo..
To vam se ič ne računa.Ma jes, kako da ne, a naši stomaci?![]()