The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.926
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo grde me neki kako ne govorim "Dobro jutro"Kako je odjutros?
Бањалука.Dobro je to.., kakvo je vreme kod tebe? Zapravo, pojma nemam ni gde si![]()
Slicna situacija danas kod mene ..Čeka me heben dan ali bez zadovoljstva. Ono, na suvo, da prostite.
Odoh sada da kuvam kafu pa da grejem prstiće po tastaturi. Će svratim ja from time to time.
Ovde nije toliko hladno, koliko ne volim to sto pada nesto poput sitne kise, a kisa nijeБањалука.
Ледено и облачно, можда падне снег вечерас...
Ah, to sa karakterom ovdasnjih zena je totalna predrasuda.Волим јужну пругу...пореклом сам са још јужнијег југа.
Народ добар, време топлије него овде...
Додуше
жене су на југу опасније, али ајде сад...
ПС
овде су мирније али имају тешку руку
![]()
tesku ruku, kazes?Nekada sam se bas radovala snegu.Juče je tako lepo mirisalo na sneg. Ali samo mirisalo, kišica je rominjala.

Рођен сам и живим ту где сам.Ah, to sa karakterom ovdasnjih zena je totalna predrasuda.
Tacno je da se "isticu" nekakve napadne zene, koje valjda nikome ne prijaju (bar ne meni).
Juznije si od Nisa?
Хехеtesku ruku, kazes?
Divna Makedonija ...Рођен сам и живим ту где сам.
Фамилија је са једног лепог језера много јужније...
А и сестра ми је удата у тој земљи.
А није Грчка...
Тамо имам фамилију...Divna Makedonija ...
Vec godinama unazad, kad bismo krenuli na more, za Grcku, plan je bio da odmorimo malo do Ohrida, nikada to nismo, ali bice ...
Ni sada putevi nisu tako strasni kroz Makedoniju..Тамо имам фамилију...
кад год одеш нећеш погрешити...
Ускоро ће надам се и довршити аутопут у изградњи...
па ће бити још лакше стићи.
Boris je na forumu?
од тих геј пића, увек натакнем на око или у нос неку сламку, кашичицу или сунцобран...
САрмице.Е, јутрос сам скинуо одимљену шаранчину од 10,5кг.
Шта хоћеш да правим од њега ?