Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

BB ne pishe o sebi u mushkom rodu, vec o BB pisashe u mushkom rodu. BB nije mushko, zato shto BB voli Jamesa, a James je mushko, a BB nije nastrana osoba.
d040.gif

Ja joj ne bih verovao :think:

Ja sam budan ali ne jos zadugo...
Bi lepo kod Shane,bila promocija PilsPlusa,za 6 cepova dobijes majcu...Mi smo na sest cepova uzeli 4 majce...:hahaha::hahaha::hahaha: Lepo pokazemo konobaru 6 cepova,on nam donese majcu a cepovi ostanu kod nas...I tako kod 4 konobara...Odi da spavam,mrtav sam,a i pelin me radi...:whistling::whistling::whistling:

Da znas da si u pravu...
Trenutno u kolekciji imam majce Weiferta,Becksa,Jelena,Lava,Pilsa i Tuborga...
A pivo sve slabije pijem...;)

Ne valja ti to, sinko! Eno šta se desilo s Perom zato što nije pio dovoljno piva! ;) I nisu uspeli sve da mu razbiju, moraće ponovo! :(

Ja teškom mukom držim oči otvorene, još malo pa će ove čačkalice što sam potkočila kapke da mi popucaju, pojma nemam šta mi je. Valjda mix antidepresiva i analgetika. Bah! Nikad više neću mešati sok od cvekle sa sokom od šararepe! :dash: A još mi i onaj fini čika Miša iz Udruženja lepo reče da moram da se skidam sa Ksalola i to pod strogim nadzorom jer bi apstinencijalna kriza, čak i posle svega 2-3 meseca uzimanja mogla da dovede do novog relapsa. :think: Dal' da konkurišem za Metadon ili će Valerijana kapi biti dovoljne? :hahaha:

Back